SRBI MEĐU UHAPŠENIMA ZBOG NOVOG JEZIVOG SILOVANJA U AUSTRIJI! Prijavu podnele dve devojčice, SNIMALI IH DOK SU BILE BEZ SVESTI!
Foto: Profimedia

UŽAS

SRBI MEĐU UHAPŠENIMA ZBOG NOVOG JEZIVOG SILOVANJA U AUSTRIJI! Prijavu podnele dve devojčice, SNIMALI IH DOK SU BILE BEZ SVESTI!

Crna Hronika -

Austrija je u šoku zbog jezivih slučajeva silovanja kada su dve devojčice prijavile da su bile s*ksualno zlostavljane u noći između 25. i 26 decembra prošle godine. Kako pišu austrijski mediji, u grupi koja je napastvovala devojčice su Srbi, Turci i Austrijanci migracionog porekla i oni se vode kao osumnjičeni.

Policija, Policija Austrija, Austrijska Policija
foto: EPA / Christian Bruna

U ovom slučaju, kako prenose mediji, za sada je osumnjičeno ukupno devet osoba, osam tinejdžera i jedna tinejdžerka. Navodi se, takođe, da su sve snimali mobilnim telefonom u momentu kad su žrtve bile gotovo u nesvesnom stanju.

U prijavi, devojčice su navele da su na druženje u stanu jedne od njih pozvale nekoliko poznanika, kada su nekoliko tinejdžera navodno napali devojčice i s*ksualno ih zlostavljali.

Istraga je trenutno u toku, a policija je već došla u posed jezivih video snimaka sa mobilnog telefona, takođe je saopšteno da su svi osumnjičeni zasad na slobodi.

Da podsetimo, ovo nije jedini slučaj koji je uznemirio javnost. Nedavno je objavljeno da je 17 mladića starosti od 13 do 18 godina kontinuirano više meseci silovalo i s*ksualno zlostavljalo devojčicu (12) u Beču. Za zlostavljanje i silovanje devojčice, inače austrijske državljanke, osumnjičeni su Sirijci, Turci, Italijan, Bugarin, Srbin i Austrijanci da su tinejdžerku prisiljavali na s*ksualne odnose i zlostavljali od februara do oktobra prošle godine.

(Kurir.rs / Heute)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track