MAJKA IZ PAKLA! DANIMA TROVALA ĆERKICU SEDATIVIMA DOK JE DETE BILO U BOLNICI: "U krvi bila potencijalno smrtonosna doza"
Foto: Zorana Jevtić

Treće osnovno javno tužilastvo

MAJKA IZ PAKLA! DANIMA TROVALA ĆERKICU SEDATIVIMA DOK JE DETE BILO U BOLNICI: "U krvi bila potencijalno smrtonosna doza"

Crna Hronika -

U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu danas je saslušana M.R. (43) zbog postojanja osnova sumnje da je u vremenskom periodu od 29. februara do 08. marta ove godine godine izvršila krivično delo Nasilje u porodici

- To je učinila tako što je svojoj kćerci, maloletnoj oštećenoj, dok se, u njenoj pratnji, nalazila na bolničkom lečenju u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta, bez znanja i saglasnosti lekara, različite vrste sedativa rastvarala u soku i davala joj da pije - navodi se u saopštenju tužilaštva i dodaje:

- Usled toga se kod maloletne oštećene u krvi nalazila potencijalno smrtonosna doza sedativa, a što je utvrđeno toksikološkom analizom krvi.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu osumnjičenoj odredi pritvor u trajanju od 30 dana te je sud doneo rešenje kojim joj je pritvor i određen.

Bonus video:

03:15

NISMO SE OTROVALI NA MRTVO, ALI ĆE NAM OSTATI TRAJNE POSLEDICE! Toksikolog Kovačević: Udisali smo čestice manje od 5 mikrona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja