SUTRA SASLUŠANJE UBICE IZ NOVOG SADA Nikola zverski ubio ženu BUŠILICOM! Okovao se lancima i betonskim blokovima pa skočio s mosta
Foto: Nemanja Nikolić

SUTRA SASLUŠANJE UBICE IZ NOVOG SADA Nikola zverski ubio ženu BUŠILICOM! Okovao se lancima i betonskim blokovima pa skočio s mosta

Crna Hronika -

Nikola T. (54) koji je ponedeljak bušilicom ubio suprugu Gordanu T. (52), a potom okovan lancima i betonskim blokovima pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa Temerinskog mosta, sutra bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Pa da podsetimo, brutalni zločin dogodio se u ponedeljak popodne nakon što je bračni par došao iz kupovine. Sumnja se da su se tada iz za sada nepoznatog razloga posvađali, a potom je Nikola T. krvnički presudio svojoj supruzi.

kuća u kojoj se dogodilo jezivo ubistvo
kuća u kojoj se dogodilo jezivo ubistvofoto: Nemanja Nikolić

- Bračni par se iz za sada nepoznatog razloga posvađao, a sukob je eskalirao u fizički obračun. Nikola je navodno, počeo rukama i nogama da udara svoju suprugu Gordanu koja ga je molila da prestane, ali se on nije osvrtao na njeno zapomaganje - navodi izvor i dodaje:

- U jednom trenutku Nikola T. uzeo je električnu bušilicu i navodno, nekoliko puta je udario suprugu, a zatim je krvnički kako se sumnja, izbušio glavu. Krv je šikljala na sve strane i Nikola je do lakata bio krvav...

Kako dalje podseća naš izvor, osumnjičeni ubica je nakon zločina odlučio da presudi sebi.

kuća zapečećena nakon što je završen uviđaj
kuća zapečećena nakon što je završen uviđajfoto: Nemanja Nikolić

- Navodno, Nikola T. pozvao je svoju stariju ćerku na telefon i rekao joj da je ubio majku i da ide da se ubije. Šokirana devojka odmah je otrčala kući i tako je zatekla jezivu scenu. Njena majka je unakažena ležala u lokvi krvi - navodi izvor i dodaje:

- S druge strane Nikola T. zaustavio je svoj crveni "golf" nasred Temerinskog mosta. Okovao se lancima i za sebe zakačio betonske blokove. Prolaznici i vozači koji su se u tom trenutku našli na mostu bili su prestavljeni, i odmah su zvali Hitnu pomoć i policiju. U jednom trenutku Nikola T. rekao je prolazniku koji ga je molio da to ne čini "da je ubio suprugu i da mora da se ubije." Navodno, nakon toga prolaznik se onesvestio.

zaustavio kola nasred mosta, okovao se lancima i betonskim blokovima i skočio u reku
zaustavio kola nasred mosta, okovao se lancima i betonskim blokovima i skočio u rekufoto: Printscreen Instagram

Nikola T. brzom i efikasnom akcijom spašen je iz reke i prevezen u Klinički centar Vojvodina gde je ustanovljeno da ima hipotermiju i lakše telesne povrede. Nadležno tužilaštvo nakon ubistva oglasilo se saopštenjem u kom su naveli da se Nikola T. tereti da je izvršio krivično delo teško ubistvo, jer postoji sumnja da je izvršeno na svirep i podmukao način, a za to krivično dleo zaprećena je kazna doživotnog zatvora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja