POTVRĐENA OPTUŽNICA ZA UBISTVO NOE MILIVOJEV: Monstrum je zadavio, raskomadao telo, rasporedio u kutije i polio hemikalijama!
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen TikTok

viši sud u beogradu

POTVRĐENA OPTUŽNICA ZA UBISTVO NOE MILIVOJEV: Monstrum je zadavio, raskomadao telo, rasporedio u kutije i polio hemikalijama!

Crna Hronika -

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Ognjena D. (33) osumnjičenog izvršio krivično delo teško ubistvo osamnaestogodišnje Noe Milivojev čije je raskomadano telo pronađeno 6. jula prošle godine, saznaje Kurir.

On se tereti da je počinio krivično delo Teško ubistvo na podmukao način i iz drugih niskih pobuda.

Prema navodima optužnice, postoji opravdana sumnja da je okrivljeni 17.06.-18.06. u iznajmljenom stanu u kojem je prijavljeno stanovao u centru Beograda, iz niskih pobuda-mržnje i netrpeljivosti na podmukao način, lišio života osamnaestogodišnjakinju, sa kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

Noa Milivojev
Noa Milivojevfoto: PRintscreen TikTok

To je, kako se sumnja, učinio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe Milivojev prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze.

- Ognjen D. je kako se sumnja, najpre obnovio kontakt i susrete sa devojkom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletne oštećene, pozvavši je da dođe kod njega u stan, gde je sa njom ušao u svađu i fizički sukob, a potom je stezanjem vrata električnim kablom lišio života - navodi se u optužnici i dodaje:

- Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećene, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

Beograd, Ubistvo, Noa Milivojev
foto: Nemanja Nikolić

Potom je delove tela zalio hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen, što je sve pronađeno 6. jula.

Viši sud je doneo rešenje o potvrđivanju optužnice na koje postoji pravo žalbe Apelacionom sudu u Beograd, te će tek nakon odobrenja Apelacije ona biti pravosnažna i moći će da se zakaže početak suđenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track