POČELO SUĐENJE ZA SMRT BRUTALNO PREBIJENOG ZORANA NA ZVEZDARI: Sud doneo važnu odluku, OVO ĆE BITI KLJUČNI DOKAZ! SVE SE VIDI
Foto: Privatna arhiva

PRVI OSNOVNI SUD

POČELO SUĐENJE ZA SMRT BRUTALNO PREBIJENOG ZORANA NA ZVEZDARI: Sud doneo važnu odluku, OVO ĆE BITI KLJUČNI DOKAZ! SVE SE VIDI

Crna Hronika -

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je održano pripremno ročište u slučaju protiv okrivljenog Nikole Š. za krivično delo nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom.

Kako saznaje Kurir, danas je doneta odluka da snimak na kom se, prema rečima porodice pokojnog Zorana Nedeljkovića, vide ključni trenuci prebijanja bude izveden kao dokaz.

- Pripremno ročište je održano, a naredno je zakazano za 17. april. Optuženi je prisustvovao ročištu, ali se nije izjašnjavao o krivici - kaže naš izvor.

Zoran sa suprugom
Zoran sa suprugomfoto: Privatna arhiva

Naime, na snimku koji je uvršten kao dokaz ranije je govorio Zoranov sin Nemanja koji kaže da se na njemu jasno vidi kako je Zoran sve vreme stajao na trotoaru ispred zatvorene kolske kapije porodice osumnjičenog i razgovarao sa D. Š, majkom optuženog.

Za to vreme, osumnjičeni Nikola Š. je bio u dvorištu, unoseći kese koje su njegovi roditelji pre toga dovezli automobilom.

- U jednom trenutku, otac, majka i N. Š. kreću ka kući, a Zoran i dalje stoji ispred kapije. Tom prilikom im je nešto verovatno dobacio, što se ne čuje na snimku, a zatim se vidi kako se N. Š. zaleće, otvara kapiju i unosi u lice Zoranu. Iako je N. Š. prvobitno izjavio da je on odgurnuo Zorana, na snimku se vidi kako žrtva kreće rukom ka njegovim grudima, najverovatnije da ga odgurne, ali ga optuženi udara u glavu. Zoran gubi ravnotežu i pada tako da mu noge ostaju na trotoaru, a gornji deo tela u njihovom dvorištu. Ne vidi se jasno da N. Š. šutira Zorana, ali se vidi kako zamahuje nogom u predelu Zoranove glave, i kako Zoranovo telo odskače od zemlje- prepričava izvor Kurira.

Zoranova odeća posle incidentra
Zoranova odeća posle incidentrafoto: Privatna arhiva

N. Š. je tada zadobio lake telesne povrede koje su mu konstatovane, a na snimku se navodno vidi kako pesnicama sam sebe udara više od pet puta u predelu glave.

- Komšija tvrdi da im je moj otac pretio, ali sve i da je bilo tako, ta rasprava se završila ubistvom, Zoran je mučki pretučen i ostavljen da leži na ulici u lokvi krvi - rekla nam je ranije Zoranova ćerka Tijana.

Zoran je mesec dana proveo u bolnici, gde su pokušavali da ga održe u životu, ali je preminuo mesec dana nakon prebijanja, 29. maja prošle godine.

Bonus video:

00:51

SUD ĆE VEŠTAČITI DA LI JE I.S. IZMISLIO CEO DOGAĐAJ Stručnjaci otkrili: Koliko će Skaj aplikacija biti dostojna kao dokaz?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track