ZAPALJEN AUTO ISPRED RESTORANA U PARAĆINU! Čula se jaka detonacija, svi izleteli napolje: Plamen zahvatio i druga vozila (VIDEO)
Foto: Kurir

Incident

ZAPALJEN AUTO ISPRED RESTORANA U PARAĆINU! Čula se jaka detonacija, svi izleteli napolje: Plamen zahvatio i druga vozila (VIDEO)

Crna Hronika -

Sinoć oko 21 ćas dogodio se incident kada je zapaljen automobil BMW X6 ispred restorana u Paraćinu.

Za sada se razlozi ne znaju, a požar je zahvatio veći deo tog vozila. Vlasnik ovog automobila je, prema našim nezvaničnim saznanjima iz Kruševca.

automobil, bomba
foto: Kurir

Na sreću nema povređenih, a plamen je oštetio i druga vozila koja su bila parkirana u neposrednoj blizini BMW-a. Policija je odmah izašla na teren, obavljen je uviđaj i istraga je u toku. Paljenje automobila snimile su i sigurnonse kamere.

01:49

Zapaljen auto ispred restorana

- Bili smo u restoranu i čuo se jak zvuk,a kroz prozor se video plamen. Izašli smo napolje i imali šta da vidimo, automobil je goreo. Jako neprijatna situacija. Policija je ubrzo došla i ispitali su ljude koji su bili u lokalu. Čuo sam da je vlasnik vozila iz Kruševca. Sumnja se da je paljenje naručeno. To je sve što znam,a kod nas u Paraćinu je od sinoć to glavna tema jer se skoro nije desio ovakav incident - priča naš izvor.

Kako saznajemo, o paljenju BMW-a je obavešteno i tužilaštvo koje će ispitati vlasnika vozila, svedoke, pribaviti snimke kamera i preduzeti radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti pod kojima se odigrao ovaj događaj i prikupili svi relevantni dokazi.

01:23

BOMBA NA LIVADI BILA ZAMOTANA KAO IGRAČKA, DECA SU SE IGRALA Meštani u strahu: Mogli da stradaju, eksplodirala posle 5 sekundi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track