KURIR SAZNAJE! SLAĐANA S LJUBAVNIKOM OPTUŽENA ZA UBISTVO MUŽA, STIGLA I PRESUDA: Jedan od učesnika HOROR zločina robijaće 7 godina
Osumnjičena i ubijeni, Foto: Printscreen/Facebook

klokočevac

KURIR SAZNAJE! SLAĐANA S LJUBAVNIKOM OPTUŽENA ZA UBISTVO MUŽA, STIGLA I PRESUDA: Jedan od učesnika HOROR zločina robijaće 7 godina

Crna Hronika -

Protiv Slađane Paunović i njenog ljubavnika Srećka M. Više javno tužilaštvo u Negotinu je podiglo optužnicu zbog sumnje da su ubili njenog supruga Dejana 5. avgusta prošle godine kod Majdanpeka, dok je njihov, tada maloletni, saučesnik M.R. (18) osuđen na sedam godina maloletničkog zatvora, saznaje Kurir!

Slađana i Srećko terete se da su počinili krivičko delo teško ubistvo i oni su u pritvoru jer im preti kazna zatvora veća od 10 godina, a tamošnji Viši sud je potvrdio ovu optužnicu.

Slađana i Dejan
Slađana i Dejanfoto: Printscreen/Facebook

- Protiv M.R. se vodi odvojen postupak jer je on u vreme izvršenja krivičnog dela bio maloletan, tako je on osuđen na sedam godina maloletničkog zatvora. Dvoje optuženih imaju pravo na žalbu na optužnicu i tek po završetku toga biće zakazano suđenje za dvoje okrivljenih - kažu za Kurir iz Višeg javnog tužilaštva u Negotinu.

Kako saznajemo, konačni rezultati obdukcije potvrdili su da je Dejan pretučen, a zatim odnesen u automobil i zapaljen.

- Obdukcija je obavljena nakon ekshumacije Dejanovog tela. Telo je bilo uništeno paljenjem, ali je na osnovu ostatako konstatovano da je on zadobio prvo prelom baze lobanje, a da je njegovo telo nakon toga samo pomereno u automobil gde je spaljeno. Nije bila u pitanju nikakva saobraćajna nesreća kako su to osumnjičeni pokušali da predstave - kaže izvor Kurira.

Slađana i Dejan
Slađana i Dejanfoto: Printscreen/Facebook

Dejanova supruga Slađana, da podsetimo, tereti se da je organizovala ubistvo supruga na desetogodišnjicu braka u saučešništvu sa svojim ljubavnikom, okrivljenim Srećkom M., inače, najboljim drugom pokojnog Dejana, kao i maloletnikom kome je za "obavljen posao" plaćeno najpre 100 evra, a potom još 5.000 dinara.

Zločin je otkriven kada se maloletnik požalio drugu iz susednog sela kako nije dobio dovoljno novca, a koji je slučaj prijavio Dejanovom rođenom bratu Zlatku Paunoviću i policiji u Majdnapeku i Dejanova smrt je tako rasvetljena. Sve troje su pali na poligrafskom ispitivanju.

S obzirom na to da supruga nije želela da se obavi obdukcija tela njenog supruga, naknadno je obavljena ekshumacija tela pokojnog Dejana Paunovića na seoskom groblju u Klokočevcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja