BIZARAN RAZLOG ZA POKUŠAJ UBISTVA POLICIJSKOG SLUŽBENIKA: Maloletnik (15) ga napao ispred toaleta, izvadio nož i izbo ga!
Foto: Kurir.rs/T.S.

UŽAS!

BIZARAN RAZLOG ZA POKUŠAJ UBISTVA POLICIJSKOG SLUŽBENIKA: Maloletnik (15) ga napao ispred toaleta, izvadio nož i izbo ga!

Crna Hronika -

N.R.(26), radnik na administrativnim poslovima u PU Novi Pazar, teško je povređen u napadu koji se dogodio u kafiću u pomenutom gradu, kada ga je maloletnik (15) izbo nožem u noge i u testise, a napad se, prema pisanju medija, dogodio nakon svađe koja se dogodila u toaletu kafića.

Sve se dogodilo oko 23 sata u ulici Stevana Nemanje, u jednom kafiću, u Novom Pazaru.

- Prema prvim informacijama svađa je počela u toaletu. Navodno, povređeni muškarac je došao do toaleta koji je bio zauzet, a u njemu je bio maloletnik. Verovatno se zadržao nego što je trebalo, te mu je policajac prebacio što se zadržao. U tom trenutku maloletnik je potegao nož - objašnjava izvor Informera.

Prema njegovm rečima, napadnuti muškarac verovatno je bio zatečen ovakvim napadom te nije stigao ni da reaguje.

- Maloletnik je nesrećnog čoveka izbo po nogama ali u testise. Ta povreda je bila dosta teška, te je izgubio mnogo krvi. Prevezen je u bolnicu gde je hitno operisan i sada je u stabilnom stanju - rekao je sagovornik.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:35

TUČA U NOVOM PAZARU: Muškarac izboden nožem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track