EKSKLUZIVNO ZA KURIR! BIZNISMEN IZ VRŠCA OTKRIO SVE DETALJE O OTMICI SINA: Sačekali ga posle rođendana i 7 sati ga tukli i mučili!
Foto: Uroš Arsić/Mondo

užas

EKSKLUZIVNO ZA KURIR! BIZNISMEN IZ VRŠCA OTKRIO SVE DETALJE O OTMICI SINA: Sačekali ga posle rođendana i 7 sati ga tukli i mučili!

Crna Hronika -

Juče je u policijskoj stanici u Vršcu prijavljena otmica sina poznatog biznismena, a sada se za Kurir oglasio i biznismen (ime poznato redakciji) koji je i prijavio otmicu sina, nakon što je mladić (21) uspeo da pobegne od kidnapera koji su odranije poznati policiji.

Ilustracija
Ilustracijafoto: RINA

Podsetimo, policija je uhapsila četvoricu osumnjičenih i u toku je istraga.

- Ja sam juče prijavio da mi je sin bio otet u subotu uveče, kada je bio na proslavi rođendana. Nakon toga su ga sačekali i tražili mu novac, on nije hteo da da, pa su ga nožem prisilili da uđe u auto, odvezli su ga u neki stan i tamo su ga sedam sati maltretirali i tukli. Uopšte nije u pitanju nikakav dug! Ti mladići reketiraju decu čiji su roditelji malo imućniji - objasnio je biznismen za Kurir i naveo da su o,mtičari od njegovog deteta zahtevali cifru od 2.000 evra.

Kako dalje navodi, osumnjičeni su njegovom sinu uzeli novac koji je on u tom trenutku imao kod sebe, kao i telefon, zlatan lanac i sat.

Kako dalje saznajemo, oteti mladić je u nedelju ujutru uspeo da pobegne od nasilnika i da dodđe do telefona. Odmah je pozvao svog oca, nakon čega je poznati vršački biznismen pozvao policiju.

Mladić je posle sedmočasovnog mučenja i maltretiranja bio u lošem fizičkom stanju, kako kaže njegov otac, zadobio je razne povrede od udaraca, ali osim toga, sve ovo je veoma uticalo i na njegovo psihičko stanje.

Inače, mladić kojeg su oteli u subotu uveče, bavi se sportom godinama, tačnije tekvondom, a trenutno studira u Beogradu Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, s tim da je u rodni grad došao za vikend na odmor.

Odranije poznati policiji

- Osumnjičeni su mladići koji su odranije poznati policiji, ceo grad terorišu. Pre desetak dana, jedan od osumnjičenih za otmicu mog sina je tek izašao iz pritvora - rekao je poznati biznismen.

policija, policija noć
foto: Petar Aleksić

Da podsetimo, slučaj je juče prijavio mladićev otac, a o tome gde su ga odvezli i koliko je dugo je bio kidnapovan, policiji je ispričao dvadesejednogodišnji mladić.

- Oštećeni je naveo da su ga oteli zbog novca. Nakon njegovog iskaza pripadnici MUP odmah su u velikoj i opsežnoj akciji pronašli lica koja je navodno oštećeni imenovao za kindapere - naveo je naš izvor.

Kako smo saznali, četvorici muškaraca određen je pritvor, nakon čega će biti saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu.

Bonus video:

01:02

Srbi oteli Nemca kod Šida, brza akcija policije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track