ZA SEDAM DANA SKORO 350 PREKRŠAJA: Stanje na lozničkim drumovima, 76 učesnika u saobraćaju nije koristilo sigurnosni pojas
Foto: Kurir/T.Ilić

ZA SEDAM DANA SKORO 350 PREKRŠAJA: Stanje na lozničkim drumovima, 76 učesnika u saobraćaju nije koristilo sigurnosni pojas

Crna Hronika -

LOZNICA - Na području lozničke Saobraćajne policijske ispostave za sedam dana, od 11. do 17. marta, tokom trajanja akcije pojačane kontrole korišćenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog prevoza dece kao i korišćenja telefona u toku vožnje, u okviru Evropske mreže saobraćajne policije (ROADPOL), zabeleženo je gotovo 350 prekršaja.

Prema podacima Policijske uprave u Šapcu kažnjeno je 76 učesnika u saobraćaju koji nisu koristili sigurnosni pojas, 29 vozača upotrebljavalo je tokom vožnje mobilni telefon, a sankcionisano je i 244 ostalih prekršaja, dok nije bilo zabeleženih slučajeva nepropisnog prevoženja dece. U istom periodu, na teritoriji Policijske uprave u Šapcu, sankcionisan je ukupno 1.201 prekršaj iz oblasti bezbednosti saobraćaja na putevima.

Nepropisno korišćenje sigurnosnog pojasa u 319 slučajeva, dok je prilikom vožnje mobilni telefon koristilo 76 vozača. U četiri slučaja sankcionisano je nepropisno prevoženje dece dok su zbog ostalih prekršaja kažnjena 802 vozača.

Kurir.rs/T.I.

Bonus video:

02:40

PREKRŠAJNI NALOZI: Komunalni milicajac objasnio zašto vraćaju građane sa granica zbog neplaćenih kazni za parking

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track