"DEČAK (14) SILOVAO 6 ŽENA U FRIZERSKOM SALONU!" Šok svedočenje inspektora: Silovatelj imao SNOŠAJ DOK SU GA ODVODILI U STANICU
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

"DEČAK (14) SILOVAO 6 ŽENA U FRIZERSKOM SALONU!" Šok svedočenje inspektora: Silovatelj imao SNOŠAJ DOK SU GA ODVODILI U STANICU

Crna Hronika -

Žarko Popović, glavni policijski inspektor PU Beograd u penziji, gostovao je i emisiji Pulsu Srbije gde je govorio o najšokantnijim slučajevima maloletničke delikvencije.

Prema njegovim rečima, iako nije zabeleženo previše brutalnosti u slučajevima maloletne delikvencije, ipak, postojali su slučajevi koji su javnost ostavili bez reči.

- U praksi sam imao određen broj silovanja, gde su maloletnici silovali, pod dejstvom alkohola, ali devojke svoje godište. Sve je to bilo u nekim pokušajima. Imali smo dečaka 14 godina, jake fizičke konstrukcije, koji je imao nekontrolisan seksualni nagon prema ženama. Uđe u fruzerki salon, zaključa ga i siluje šest žena. On je višestruki povratnik. Kao maloletnik bio je hapšen, ali kada je navršio 14 godina, dobio je 10 godina zatvora zbog silovanja u Valjevu. Jednom prilikom kada smo ga uhapsili i vodili ga u 29. novembar na obradu, on je imao snošaj u kolima. To je teška bolest, on ne može sebe da obuzda. To je lice koje zahteva ozbiljnu psihoanalizu - rekao je policijski inpektor u penziji za Kurir televiziju.

ŽArko Popović
foto: Kurir Televizija

Brutalnost maloletnika nije bilo u njegovoj karijeri, a kako kaže, sve se završavalo na pretnjama.

- U svojoj karijeri imao sam ozbiljni slučaj koji je imao preko pedeset silovanja. Jako teško ga je bilo detektovati. Kupio je stoperke, slomi joj ruku ili vilicu pa je onda siluje. Čovek je diplomirani mašinski inženjer, kod kuće ima ženu i dve ćerke. Nikada na takav profil ne bismo posumnjali, on je osuđen na 10 godina zatvora. To je smešna kazna - kaže Popović.

09:34

ZAKLJUČAO 6 ŽENA U FRIZERSKI SALON PA IH SILOVAO Inspektor šokirao svedočenjem: SILOVATELJ IMAO SNOŠAJ DOK SU GA VODILI U STANICU

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:11

POSTOJI STRAH DA LI ĆE SE SILOVATELJ OPET IZVUĆI Marković: Nisu potrebni pokazatelji borbe da bi se zlostvaljanje DOKAZALO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track