OVO JE SRPKINJA KOJU JE SIN UBIO U FRANCUSKOJ! Jurio je nožem po kući, a KRVI JE BILO NA DVA MESTA, komšije progovorile o zločinu
Foto: Drustvene Mreže

policija zatekla horor!

OVO JE SRPKINJA KOJU JE SIN UBIO U FRANCUSKOJ! Jurio je nožem po kući, a KRVI JE BILO NA DVA MESTA, komšije progovorile o zločinu

Crna Hronika -

Srbin (20) koji je brutalno iskasapio majku Biljanu B. (52) u porodičnoj kući u Francuskoj, nesrećnu ženu izbo je nekoliko puta, a kako se saznaje, njeno telo nađeno je u kuhinji gde je kako se pretpostavlja nakon jurnjave sin sustigao i usmrtio je na licu mesta.

francuska policija
foto: Shutterstock

Tragedija se inače dogodila u utorak prošle nedelje u popodnevnim časovima, a komšija koji živi u susednoj kući, čuo je tek kada je Biljanin muž pokušavao da dozove pomoć.

- Nisam čuo žrtvu, izašao sam napolje tek kada je njen muž vrištao i dozivao pomoć. Mladić je istrčao iz kuće, a onda se nakon nekog vremena vratio peške, policajci su pristigli, bacili ga licem na zemlju i vezali mu lisice - ispričao je komšija.

Prema rečima prvog komšije, on je nakon zločina ulazio u kuću gde se dogodilo jezivo ubistvo.

- Policija me je zamolila da budem svedok tokom pretresa kuće od strane žandarma. Telo žrtve je tada već bilo odneto, ali sam video da je krvi bilo na dva mesta, u trpezariji i u kuhinji - rekao je čovek i dodao da srpska porodica u ovoj kući živi oko 10 godina, međutim, ovo nije prvi put da su imali problema.

- Policija je i ranije intervenisala u ovoj porodici. Pre četiri godine taj isti mladić nožem jurio oca po dvorištu. Pre tri godine čekićem je razbio stakla na nekoliko vozila. Kada su žandarmi došli, on je još uvek držao alat u ruci. Nešto sa tim mladićen nije bilo kako treba. Moglo se naslutiti da će se loše završiti... - ispričao je komšija za lokalne medije.

Druga komšinica ispričala je da nije bila svedok svega ovoga, jer kako kaže, tek kada se probudila videla je hitnu pomoć, vatrogasce i komšiju na prozoru koji je bio u šoku i vidno potresen.

- Ovde živim već godinu dana, nikada se ništa nije desilo, inače je bio miran kraj. Tu srpsku porodicu nisam poznavala ali uvek pozdravimo jedni druge na ulici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja