MARKO GLUMIO MAFIJU, PA ZVERSKI UBIO MAĆEHU, DOK JE OCA IZBO 41 PUT! Apelacija potvrdila presudu, čeka ga robija od 20 godina
Foto: Petar Aleksić, Društvene Mreže

MARKO GLUMIO MAFIJU, PA ZVERSKI UBIO MAĆEHU, DOK JE OCA IZBO 41 PUT! Apelacija potvrdila presudu, čeka ga robija od 20 godina

Crna Hronika -

Apelacioni sud u Kragujevcu potvrdio je presudu Višeg suda u Jagodini koji je osudio Marka P. (24) iz Paraćina na 20 godina zatvora, zbog ubistva u svoje maćehe Marine M. (50) u njenoj kući u februaru 2023., dok je oca Miloša P. (59) pokušao da ubije sa 41 ubodom u telo, saznaje Kurir.

Podsetimo, zločin se dogodio 5. februara prošle godine, kada je osumnjičeni mladić došao u kuću svoje maćehe, koja se nalazi 500 metara dalje od kuće u kojoj on živi sa ocem i sestrom. Pre zločina Marko P. uništio je sve kamere koje su bile postavljene na ulaznim vratima žrtvinog doma.

ubijena marina m. i okrivljeni marko p.
ubijena marina m. i okrivljeni marko p.foto: Petar Aleksić, Društvene Mreže

- Viši sud u Jagodini prvostepenom presudom u januaru ove godine osudio je Marka P. na 20 godina zatvora zbog ubistva Marine M., dok je u razdvojenom postupku njegovoj sestri M. P. (28) izrečena mera obaveznog psihijatrijskog lečenja u ustanovi zatvorenog tipa zbog neuračunljiovsti - navodi Kurirov sagovornik i dodaje:

- Apelacioni sud u Kragujevcu potvrdio je prvostepenu presudu Višeg suda u Jagodini.

kuća u kojoj se dogodio jezivi zločin
kuća u kojoj se dogodio jezivi zločinfoto: Petar Aleksić

Kako smo ranije pisali Marko P. je kobnog dana došao kod maćehe sa kojom je njegov otac bio u dugogodišnjoj vezi. Hteo je, navodno, opet da je maltretira i da joj uzima novac. Nakon svađe, kuhinjskim nožem je izmasakrirao maćehu, a potom nastavio da pretura po kući. Posle toga odlazi do kuće i sa setrom maltretira oca kog su izboli 41 put i naneli mu povrede.

Glumio kriminalca

Marko P. je, kako smo ranije pisali, na društvenim mrežama često objavljivao fotografije na kojima drži oružje, pa se tako vidi kako za pojasom ima pištolj, a na drugoj slici može se primetiti kako sa beretkom i u vojničkim pantalonama, za pojasom ima hladno oružje - nož.

često objavljivao slike na fejsbuku sa oružjem
često objavljivao slike na fejsbuku sa oružjemfoto: Društvene mreže

Na jednoj fotografiji osumnjičeni se slika u ogledalu kupatila i to stilizovan kao kriminalci iz 90-tih. Obučen u šuškavu trenerku koja je bila simbol tog vremena i sa kajlama oko vrata i ruku, kao i prstenom na ruci, pokušao je verovatno da dočara duh tog vremena. Takođe, ima i fotografiju na kojoj pali cigaretu u belom šuškavcu, namršten, dok na ruci ističe da ima zlatni sat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja