"POSTOJI NADA DA ĆE SE OSUMNJIČENI PRIJAVITI TUŽILAŠTVU!" Advokat porodice ubijenog MMA borca o POTRESNOJ SCENI na saslušanju
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

"POSTOJI NADA DA ĆE SE OSUMNJIČENI PRIJAVITI TUŽILAŠTVU!" Advokat porodice ubijenog MMA borca o POTRESNOJ SCENI na saslušanju

Crna Hronika -

Otac ubijenog MMA borca i reprezentativca Srbije, Stefana Savića, Nenad Savić saslušan je juče u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom saznanja o ubistvu svog sina.

Advokat Denis Kurtović, pravni branilac i zastupnik porodice Savić, uključio se u jutarnji program Kurir televizije gde je govorio o jučerašnjem saslušanju.

02:11

POSTOJI NADA DA ĆE SE OSUMNJIČENI PRIJAVITI TUŽILAŠTVU! Advokat porodice ubijenog MMA borca o POTRESNOJ SCENI na saslušanju

- Više javno tužilaštvo u Beogradu, postupajući po krivičkoj prijavi podnetoj od MUP-a protiv osumnjičenih je započelo istragu u Palati pravde. Juče je u Palati pravde pristupio otac pokojnog Savića, koji je tom prilikom dao detaljnu izjavu. Želim da istaknem da kako porodica tako i mi kao pravnici, zaista verujemo u rad i profesionalnost Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i nadamo se da će osumnjičeni što pre biti privedeni pred lice pravde. Takođe bih istakao ono što smo juče napomenuli, da je jedan od roditelja od osumnjičenih kontaktirao oštećenu porodicu. Što zaista budi nadu da će osumnjičeni smoći snage i prijaviti se nadležnom tužilaštvu, odnosno nadležnim organima radi nesmetanog vođenja krivičnog postupka. Bilo je jako potresno za oca koji je juče pristupio pred tim tužilaštvom - rekao je Kurtović.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:37

Dejan Radenković o potrazi za ubicama mma borca: Počiniocima neće pomoći ni odbacivanje telefona!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja