I DALJE SE ISTRAŽUJE ZVERSTVO SILOVATELJA IZ LIFTA U NIŠU: Čeka se podizanje optužnice protiv monstruma
Foto: Privatna arhiva

I DALJE SE ISTRAŽUJE ZVERSTVO SILOVATELJA IZ LIFTA U NIŠU: Čeka se podizanje optužnice protiv monstruma

Crna Hronika -

Iako je prošlo mesec i po dana protiv S. J. (32) iz Aleksinca koji se tereti za silovanje u liftu u Nišu još nije podignuta optužnica, saznaje Kurir u Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

On se sumnjiči da je 12. februara nasumično izabrao devojku (24) u jednoj zgradi u Nišu i na jeziv način je naterao na seksualni čin protiv njene volje u liftu, a uz to je dobila i udarce po glavi i telu.

- Obaveštavamo vas da je pred Višim javnim tužilaštvom u Nišu u toku postupak istrage protiv S.J. iz Aleksinca, a zbog krivičnog dela silovanje i da se preduzimaju neophodne dokazne radnje. Takođe, ukazujemo da se za eventualne informacije u vezi pritvora koji je određen protiv S. J. iz Aleksinca, možete obratiti Višem sudu u Nišu, kao nadležnom sudu - poručeno nam je u Višem javnom tužilatvu u Nišu.

Policija je nakon ovog gnusnog događaja skinula pod iz lifta radi istražnih radnji. Ovaj Aleksinčanin je par dana pre ovog čina u selu Žitkovac napao jednu radnicu gde je skinuo pantalone i donji veš i u pekari pravio bahanalije, ali mu tada nije određen pritvor već je protiv njega pokrenuta prijava.

Bonus video:

09:34

ZAKLJUČAO 6 ŽENA U FRIZERSKI SALON PA IH SILOVAO Inspektor šokirao svedočenjem: SILOVATELJ IMAO SNOŠAJ DOK SU GA VODILI U STANICU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja