MENADŽERU KARLEUŠE I DADA POLUMENTE ODREĐEN PRITVOR: Branio se da mu kokain treba "da ostane budan"
Novak Radin, Foto: Instagram/novak_radin

viši sud u beogradu

MENADŽERU KARLEUŠE I DADA POLUMENTE ODREĐEN PRITVOR: Branio se da mu kokain treba "da ostane budan"

Crna Hronika -

Estradnom menadžeru Novaku Radinu, koji je uhapšen pre tri dana, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je na predlog Višeg javnog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana.

Radin, koji je inače menadžer koji radi za brojne estradne zvezde, podsetimo, sumnjiči se da je radi dalje prodaje držao 43,17 gama kokaina kao i neovlašćeno držanje pištolja i municije.

- Pritvor mu je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu da ponovi krivično delo - potvrđeno je za Kurir.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je na saslušanju izneo svoju odbranu i negirao krivična dela koja mu se stavljaju na teret.

- Prema naredbi o sprovođenju istrage, on je u stanu u Zemunu u kojem neprijavljeno boravi, u frižideru držao 43,17 grama opojne droge kokain namenjene daljoj prodaji krajnjim korisnicima, koji bi ga putem mobilnog telefona pozivali na njegov broj radi dogovora o količini, ceni, vremenu i mestu kupovine - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Uhapšeni Novak Radin
Uhapšeni Novak Radinfoto: Instagram/novak_radin

U džepu od jakne osumnjičenog pronađena je staklena vijalica sa integrisanom kašičicom, kao i 475.000 dinara i 1.620 evra.

Kako je Kurir pisao, prema nezvaničnim informacijama, Radin je na saslušanju tvrdio da je kokain za njegovu ličnu upotrebu.

- Zbog posla kojim radni mi je potreban da ostanem budan. Lakše mi je da kupim veću količinu odjednom, nego na sitno. Inače, nedeljno šmrčem 50 grama u proseku - izjavio je navodno on tokom ispitivanja u tužilaštvu, tvrdeći da su pare koje su kod njega pronađene "avans za angažman jedne od pevačica sa kojima radi".

Novak Radin je inače, poznati menadžer koji sarađuje sa Jelenom Karleušom, Dadom Polumentom, Andreanom Čekić, Vukom Mobom i brojnim drugim zvezdama estrade.

Menadžer je tvrdio i da je pištolj koji je pronađen kod njega "nasledio od oca, ali da je rasejan i da je zaboravio da mu je u stanu".

Bonus video:

01:25

Dado Polumenta ocekuje da film bude kao film o Tomi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja