HVALA ČASNIM POLICAJCIMA KOJI SU MI VRATILI NOVČANIK! Jovanu ispao novac dok je vozio bicikl, a onda su naišli ONI!
Foto: Kurir TV

BRAVO!

HVALA ČASNIM POLICAJCIMA KOJI SU MI VRATILI NOVČANIK! Jovanu ispao novac dok je vozio bicikl, a onda su naišli ONI!

Crna Hronika -

Nakon što su pripadnici saobraćajne policije juče nasred ulice pronašli novčanik pun para i vratili ga vlasniku Jovici Lišaninu, on se oglasio za Kurir i rekao da ga je ovaj gest pripadnika MUP oduševio, pa istakao neizmernu zahvalnost.

Podsetimo, pripadnici saobraćajne policije pronašli su novčanik na Savskom vencu u Beogradu. Pripadnici MUP-a koji su bili na terenu u tom trenutku odmah su posumnjali da je nekome ispao iz džepa ili torbe. Nakon što su otvorili novčanik kako bi videli kome pripada, uočili su nekoliko hiljada evra i 50.000 dinara. Odmah su ga odneli u policijsku stanicu, a vlasnik je ubrzo pronađen.

- Novčanik mi je ispao kada sam u ponedeljak vozio bicikl iz pravca Novog Beograda ka Karaburmi. Torbicu u kojoj je bio novčanik stavio sam u korpu, ali verovatno nisam dobro zatvorio rajfešlus i on je ispao u trenutku kada sam silazio sa ivičnjaka - kaže nam Jovica i dodaje:

- Nastavio sam vožnju i isprva nisam primetio da mi nema novčanika, tek kasnije. Zvali su me i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i novčanik sam preuzeo u policijskoj stanici u Savskoj ulici.

Kako je dodao naš sagovornik, njega je ovaj gest policijaca veoma lepo iznenadio i zahvalan im je na svemu.

- Želim da se zahvalm i pohvalim službenike iz Uprave saobraćajne policije Jevtović Đorđa i Gašović Nemanju, kao i Nestorović Milana, koji su pronašli i vratili novčanik koji mi je ispao. Zaista sjajan gest koji pokazuje kako se profesionalno i ljudski postupa. Uzimajući u obzir da se u novčaniku nalazila veća količina novca kao i sva dokumenta i platne kartice, ovaj čin pokazuje da su čast, poštenje i profesionalizam ovih momaka na jako visokom nivou - rekao je za Kurir Lišanin.

Bonus video:

08:01

NOVINARI I POLICAJCI SU HEROJI BEZ ORDENJA Stručnjaci o JEZIVIM pretnjama novinarkama Kurira NA OVU VAŽNU STVAR ZABORAVLJAMO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track