OTAC DANKE ILIĆ PONOVO U POLICIJSKOJ STANICI U BORU: Roditeljima ubijene devojčice ranije pozlilo, Hitna pomoć u pripravnosti
Foto: Damir Dervišagić, Društvene mreže

OTAC DANKE ILIĆ PONOVO U POLICIJSKOJ STANICI U BORU: Roditeljima ubijene devojčice ranije pozlilo, Hitna pomoć u pripravnosti

Crna Hronika -

Otac ubijene devojčice Danke Ilić, Miloš, stigao je ponovo u policijsku stanicu u Boru.

Roditeljima ubijene devojčice, kao i njenom dedi, ranije danas je pozlilo dok su bili u PU Bor, zbog čega je Hitna pomoć morala da ih prebaci do Doma zdravlja.

Za ubistvo Danke Ilić, za kojom se tragalo deset dana, osumnjičeni su Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot.

Janković se sumnjiči da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je naleteo na dvogodišnju devojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio sa njim.

Tužilaštvo u Zaječaru se oglasilo i saopštilo da je Jankoviću i Dragijeviću određeno zadržavanje, kao i da se prikupljaju dokazi za vođenje krivičnog postupka.

- Dana 04.04.2024. godine, u 7 časova, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, PU u Boru odredila je zadržavanje J. S. (1974) iz sela Luka i D. D. (1974) iz sela Zlot, zbog postojanja osnova sumnje da su dana 26.03.2024. godine lišili života dete Danku Ilić (2022), te da su time, kao saizvršioci, počinili krivično delo teško ubistvo iz čl. 114. st. 1. tač. 9. KZ u vezi čl.33 KZ.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru preduzima mere na pribavljanju i obezbeđenju dokaza potrebnih za vođenje krivičnog postupka protiv osumnjičenih za navedeno krivično delo, a o daljem toku postupka javnost će biti blagovremeno obaveštena.

(Kurir.rs/S. N.)

Bonus video:

01:19

NOVINARI KONTAKTIRALI ROĐAKE OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO DANKE ILIĆ, a evo kakva je bila njihova reakcija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track