"NIJE PRVI PUT DA OSUMNJIČENI ZA UBISTVO UČESTVUJU U POTRAZI!" Advokat uporedio potragu za ubijenom Dankom sa slučajem "STAKLAR"
Foto: Kurir televizija

SVIREP ZLOČIN KOJI POTRESA SRBIJU

"NIJE PRVI PUT DA OSUMNJIČENI ZA UBISTVO UČESTVUJU U POTRAZI!" Advokat uporedio potragu za ubijenom Dankom sa slučajem "STAKLAR"

Crna Hronika -

Ivan Simić, advokat, govorio je u emisiji Puls Srbije o tragičnom ubistvu dvogodišnje Danke Ilić.

- Pa i ja sam na neki način i zbunjen, i šokiran, naravno i tužan, s obzirom da sam se nadao da će se potraga završiti tako da ćemo devojčicu videti živu i zdravu. Naravno, da sam imao neke svoje sumnje, govorio sam vrlo često u sredstvima javnog obaveštavanja da pojedine informacije koje dolaze u javnost iz same potrage za mene jesu poprilično zbunjujuće. Ali sam na neki način ipak očekivao da će posledice potrage biti takve da nećemo biti tužni kao što jesmo danas -rekao je Simić i dodao:

02:08

NIJE PRVI PUT DA OSUMNJIČENI ZA UBISTVO UČESTVUJU U POTRAZI! Advokat uporedio potragu za ubijenom Dankom sa slučajem STAKLAR

- Ali dobro, kao profesionalac, ako govorim kao profesionalac, prosto u ovakvim situacijama vi nemate mesta za preterane emocije, tako da ono što smo danas dobili kao rezultat jeste vrlo verovatno rezultat rada policije. Na kraju krajeva ne i deo pravosudnog sistema i tužilaštvo jesu neko ko treba dati odgovor na sva ova pitanja, a ne niko od nas koji učestvujemo na neki način u javnom životu. Mi možemo dati neki svoj komentar, možemo iskazati neku svoju sumnju, možemo se nadovezati ili potvrditi nešto, ili iz neke svoje dosadašnje prakse nešto reći.

Osvrnuo se na činjenicu da su osumnjičeni učestvovali u potrazi i rekao da to nije prvi slučaj te vrste:

- To što sam sada video ovde da je jedan od osumnjičenih učestvovao u potrazi, to me je podsetilo na jedan moj predmet koji je takođe izazvao izuzetnu pažnju javnosti, kada je lišan života u Resavskoj ulici, da tako kažem, čovek od strane svog najboljeg prijatelja, to je čuveni slučaj Staklar, gde je on sa njegovom porodicom danima učestvovao u potrazi za njim, a u stvari se nakon donošenja sada već i pravnosnažne sudske odluke utvrdilo da je on ne samo izvršilac, nego da je telo sakrio svoju staklarsku radnju i da je telo tu pronađeno.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:19

NOVINARI KONTAKTIRALI ROĐAKE OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO DANKE ILIĆ, a evo kakva je bila njihova reakcija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track