OTAC OSUMNJIČENOG SRĐANA JANKOVIĆA (2) PRIČAO O ZLOČINU, PA ZAPLAKAO NA PITANJE O DEVOJČICI: "Ne znam kad ću ga ponovo videti"
Foto: Nemanja Nikolić

OTAC OSUMNJIČENOG SRĐANA JANKOVIĆA (2) PRIČAO O ZLOČINU, PA ZAPLAKAO NA PITANJE O DEVOJČICI: "Ne znam kad ću ga ponovo videti"

Crna Hronika -

Otac osumnjičenog Srđana Jankovića (50) navodi da nije primetio bilo kakve promene u ponašanju sina u danima posle nestanka Danke Ilić (2).

Radnik JKP "Vodovod" iz Bora Srđan Janković (50) nalazi se u pritvoru pod sumnjom da je ubio Danku Ilić (2). Zločin je, prema krivičnoj prijavi, učinio zajedno sa Dejanom Dragijevićem (50). Oni se nalaze u pritvoru narednih mesec dana.

Reporteri su danas posetili oca osumnjičenog Jankovića, koji se rasplakao kad je pričao o stravičnom zločinu.

- Ne znam sta da vam kažem. Nemam više izjava, iskreno ne znam ni u šta da verujem, šta je tačno istina. Budim se noću, plačem, teško mi je. Srđana sam video samo u Boru, i ne znam kad ću ponovo- kaže Dušan Janković.

Danka Ilić, Srđan Janković, Dejan Dragijević
foto: Nemanja Nikolić

Na pitanje da li je nekada Srđan delovao nasilno, otac nam je rekao:

- Ne, nikada nije davao nikakve znakove, delovao je normalno sve vreme, kaže Janković.

Janković je zločin u policiji priznao, ali se u tužilaštvu branio ćutanjem.

Srđan Janković (50) iz borskog sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz Zlota osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić za kojom je cela Srbija tragala deset dana, a kako saznaje Kurir za njenim telom se traga na deponiji gde su osumnjičeni rekli da su bacili telo, ali i na imanju Jankovića.

Danka Ilić, Bor
foto: Printscreen/Facebook, Nemanja Nikolić

Janković i Dragijević su kolege iz JKP Vodovod i oni se sumnjiče da su devojčicu udarili službenim vozilom, a potom istim njeno telo odvezli na deponiju gde su ga prvobitno bacili. Ispituje se i pretražuje da li je ono prebačeno sa tog mesta.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Otac Dusan Janković sa policijom

Njih su inspektori doveli na mesto zločina, odnosno na mesto gde su najverovatnije autom pregazili malu Danku. Na slikama se vidi kako oni pokazuju inspektorima odakle su došli, gde su je udarili, ali i kuda su potom otišli sa njenim telom - kaže nam izvor.

(Kurir.rs / Telegraf.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track