PRVE FOTOGRAFIJE PREVRNUTOG KOMBIJA KOJI JE BIO PUN DECE: Dramatični prizori kod Novog Pazara, prevozio ih iz vrtića (FOTO)
Foto: Sandžak Danas

PRVE FOTOGRAFIJE PREVRNUTOG KOMBIJA KOJI JE BIO PUN DECE: Dramatični prizori kod Novog Pazara, prevozio ih iz vrtića (FOTO)

Crna Hronika -

U poslepodnevnim satima u prigradskom naselju Požega kod Novog Pazara došlo je do saobraćajne nesreće koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Kombi u vlasništvu Islamske zajednice u Srbiji, prevozeći decu islamskog vrtića, izgubio je kontrolu, sleteo s puta i prevrnuo se.

Prema prvim informacijama, u nesreći su učestvovala dvoje dece i učiteljica koji su se u tom trenutku nalazili u vozilu. Vozač kombija, identifikovan kao D.E. (34), prošao je sa lakšim povredama.

1 / 3 Foto: Sandžak Danas

Ostala deca, za koju se u početku mislilo da su bila u vozilu, nisu učestvovala u nesreći jer su izašli iz vozila pre nesreće.

Policija je brzo reagovala na dojavu o nesreći i trenutno vrši uviđaj na mestu događaja. Zbog policijskog uviđaja, saobraćaj u tom delu Novog Pazara odvija se otežano.

Islamska zajednica u Srbiji i uprava vrtića nisu zvanično komentarisali nesreću.

Kurir.rs/Sandžak Danas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja