Odgovor na informaciju na tekst u Kuriru
Foto: Petar Aleksić

Odgovor na informaciju na tekst u Kuriru

Crna Hronika -

Povodom teksta pod nazivom "Zaplena od 18.000 evra na Batrovcima! Vozač sve krio ispod polovnog nameštaja! Carinicima pokazao i račune a onda su otkrili prevaru" koji je objavljen 14. marta 2024. godine, na internet portalu "Kurir", objavljujemo odgovor na informaciju koji je poslao punomoćnik privrednog društva Unior d.d. Kovaška cesta 10, Zreče i privrednog društva Unior Teos Alati d.o.o. Beograd:

- U tekstu pod nazivom "Zaplena od 18.000 evra na Batrovcima! Vozač sve krio ispod polovnog nameštaja! Carinicima pokazao i račune, a onda su otkrili prevaru" prenete su informacije da je zaplenjena roba, alati robne marke ''Unior'' na nepotpun način zbog čega su ugroženi interesi privrednog društva "Unior d.d." kao proizvođača predmetnih alata i nosioca žiga "Unior", i privrednog društva "Unior Teos Alati" d.o.o. Beograd, kao ovlašćenog distributera predmetnih alata u Srbiji.

Navedena pravna lica ni na koji način nisu povezani sa predmetnom zaplenom i osuđuju pokušaj "zloupotrebe" njihove robe.

Kao proizvođač predmetnog alata i nosilac žiga "Unior" privredno društvo "Unior d.d." je utvrdilo kako je došlo do spornog slučaja i protiv odgovornih lica pokrenuće odgovarajuće krivične postupke, postupke za nadoknadu štete i preduzeće sve druge zakonske mere kako bi zaštitilo poslovni ugled i ugled svog brenda koji su godinama stvarali".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja