ZAVRŠENA SAHRANA U SELU ZLOT: Otac i brat nisu prisustvovali, kolona s telom Dalibora nakratko zastala ispred kuće (FOTO, VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

sahrana na seoskom groblju

ZAVRŠENA SAHRANA U SELU ZLOT: Otac i brat nisu prisustvovali, kolona s telom Dalibora nakratko zastala ispred kuće (FOTO, VIDEO)

Crna Hronika -

Krst i venci za pokojnika, umrlicu tek danas okačili na porodičnu kuću u borskom selu

ZLOT - Na seoskom groblju u Zlotu kod Bora danas se održavasahrana Dalibora D., brata prvoosumnjičenog Dejana D. u slučaju nestanka i monstruoznog ubistva dvogodišnje devojčice iz Bora.

Rodbina je danas, u prepodnevnim satima, pristizala u porodični dom na sahranu preminulom Daliboru, koji je pre smrti trebalo da bude saslušan u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

Dalibor Dragijević, Sahrana
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, on se sumnjičio za prikrivanje dela i pomaganje bratu u sakrivanju tela svirepo ubijene male Danke Ilić (2) koja je nestala 26. marta u obližnjem naselju Banjsko polje. Njeno telo još nije pronađeno.

Daliborova smrt dodatno je otežala celu potragu, a nakon što bude sahranjen na seoskom groblju, očekuje se nastavak potrage za posmrtnim ostacima nesrećno stradale devojčice.

1 / 10 Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Dalibor D. sahranjen je oko 14 časova, a ožalošćeni su na groblje došli sa 12 vozila, zajedno sa majkom Svetlanom. Dalibor je dovezen u limenom kovčegu, a uhapšeni brat Dejan i otac Radoslav nisu prisustvovali sahrani zbog donesene odluke Višeg javnog tužilaštva.

Majka pored kovčega preminulog sina.

1 / 3 Foto: Kurir

Povorka sa telom stigla je na groblje u selu Zlot.

1 / 13 Foto: Nemanja Nikolić

Oko 13.30 sati telo je poslednji put provezeno pored porodične kuće preminulog brata prvoosumnjičnog za ubistvo devojčice.

00:44

Poslednjih put telo brata osumnjićenog Dejana D. provezeno je pored kuće

Rodbina i komšije polako pristižu pred početak sahrane, a kako vidimo, donet je krst, kao i venci za pokojnika. Kako naši reporteri prenose, umrlica je postavljena tek danas na dan sahrane.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Još nema informacija da li će otac Rade i brat Dejan prisustvovati sahrani, s obzirom na to da se nalaze u pritvoru.

Dalibor Dragijević, Sahrana
foto: Nemanja Nikolić

Međutim,majka Svetlana će najverovatnije u pratnji policajaca ispratiti sina.

00:19

Policija na groblju u Zlotu

Kurir.rs/Tatjana Vasiljević/Slađana Nedeljković

Bonus video:

00:13

Sahrana Dalibora Dragijevića održaće se danas na Novom groblju u Zlotu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja