UŽIVO NA KURIR TELEVIZIJI! Novi detalji mučenja i ubistva Stanimira Brajkovića U ZATVORU U PADINJAKU: Zaštitnik građana NJIH KRIVI
Foto: Kurir Televizija, Privatna arhiva

puls srbije

UŽIVO NA KURIR TELEVIZIJI! Novi detalji mučenja i ubistva Stanimira Brajkovića U ZATVORU U PADINJAKU: Zaštitnik građana NJIH KRIVI

Crna Hronika -

Novi detalji o mučenju i ubistvu starijeg čoveka u zatvoru u Padinskoj skeli.

Zaštitnik građana utvrdio je propuste u radu zaposlenih u zatvoru, a više o svemu gledajte u današnjoj emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:47

UBIJEN PENZIONER BIO U ZATVORU JER JE UNUK BACAO PETARDE! Kurir ispred KP Padinska Skela: Ovi detalji krve led u žilama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja