MASOVNA TUČA TINEJDŽERA U NOVOM PAZARU, SEVALI NOŽEVI: Prvo se posvađali, pa POVADILI OŠTRICE! Jake snage policije na terenu
Foto: Sandžak danas

MASOVNA TUČA TINEJDŽERA U NOVOM PAZARU, SEVALI NOŽEVI: Prvo se posvađali, pa POVADILI OŠTRICE! Jake snage policije na terenu

Crna Hronika -

U kasnim večernjim satima u Novom Pazaru došlo je do masovne tuče među grupom tinejdžera u Ulici Stevana Nemanje, ispred poznatog ugostiteljskog objekta.

Incident, koji se dogodio oko 23 časa, rezultirao je sa više povređenih, od kojih su neki zadobili rane nanete hladnim oružjem, najverovatnije nožem.

Novi Pazar, tuča u Novom Pazaru
foto: Sandžak danas

Prema izjavama očevidaca, sukob je eskalirao nakon verbalne rasprave koja se brzo pretvorila u fizički obračun. Prisutni su pokušali da intervenišu, ali je situacija bila izvan kontrole sve dok policija nije stigla na mesto događaja.

Hitna pomoć je brzo reagovala, a povređeni su prevezeni u lokalnu bolnicu.

Broj povređenih još nije preciziran, a policija je započela istragu kako bi utvrdila tačne okolnosti pod kojima je došlo do incidenta.

Građani Novog Pazara ostali su šokirani ovim nasilnim sukobom koji je potresao mirnu večernju rutinu treće bajramske noći. Istraga je u toku, a više informacija će biti dostupno kako se situacija bude razvijala.

(Kurir.rs/Sandžak danas/Preneo: Đ. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track