U sudaru tri vozila poginuo vozač juga
Foto: KURIR

Sremska Mitrovica

U sudaru tri vozila poginuo vozač juga

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila u nedelju na lokalnom putu između Sremske Mitrovice i Velikih Radinaca, a od posledica teških telesnih povreda u nedelju uveče je u sremskomitrovačkom Medicinskom centru preminuo Dragan L. (42), vozač putničkog automobila "zastava jugo"

SREMSKA MITROVICA - Policijska uprava Sremske Mitrovice saopštila je danas da je od posledica teških telesnih povreda, zadobijenih u saobraćajnoj nesreći u kojoj su učestvovala tri putnička vozila, preminula jedna osoba, a da su još dve osobe zadobile teške telesne povrede.

Kako je navedeno, nesreća se dogodila u nedelju na lokalnom putu između Sremske Mitrovice i Velikih Radinaca, a od posledica teških telesnih povreda u nedelju uveče je u sremskomitrovačkom Medicinskom centru preminuo Dragan L. (42), vozač putničkog automobila "zastava jugo".

Teške telesne povrede opasne po život zadobio je i suvozač Ilija L. (71), dok je tešku telesnu povredu u vidu preloma ruke zadobila i jadanaestogodišnja devojčica.

U saopštenju je istaknuto da su dve devojčice starosti od 11 do 16 godina, koje su se nalazile u putničkom automobilu "opel vektra" kojim je upravljala Zorica P, zadobile lake telesne povrede.

Vozač trećeg automobila, "opel korsa", Krstan DŽ. nije povređen.

Uviđaj na mestu nesreće obavio je dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i policije, a policijski službenici preduzimaju sve potrebne aktivnosti na rasvetljavanju okolnosti u kojima se dogodila saobraćajna nesreća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track