ŠTEDELI SMO, ŽENA MI JE IMALA ROLEKS KADA SMO SE VENČALI Muž starlete šokirao na suđenju vračarskom klanu! MAMA MI JE POKLONILA...
Foto: ATAImages

specijalni sud

ŠTEDELI SMO, ŽENA MI JE IMALA ROLEKS KADA SMO SE VENČALI Muž starlete šokirao na suđenju vračarskom klanu! MAMA MI JE POKLONILA...

Crna Hronika -

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

Nikola Kačarević i Tamara Đurić
Nikola Kačarević i Tamara Đurićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Na pitanje sudije Svetlane Aleksić da se izjasni o poreklu novca koji je policija prilikom pretresa stana pronašla 11. novembra 2022, kada je uhapšen, optuženi Kačarević je rekao:

- Novac je moj i ženin, dobili smo za svadbu i dete je za prvi rođendan možda dobilo 12 do 15 hiljada evra. Mi smo odvajali i štedeli, hteli smo ćerki da kupimo lokal - rekao je Kačarević, a na pitanje sudije koliko ćerka ima godina, odgovorio je da ima tek tri godine.

- Dobili smo novac i za svadbu, ja radim renta kar, a žena mi radi na televiziji. Imam i auto perionicu, majka mi se bavi građevinom u Crnoj Gori, imala je i lanac maloprodaja. Mi smo dobrostojeća porodica - rekao je suprug starlete, kom se sudi zbog sumnje da je pripadnicima vračarskog klana odavao informacije o kretanju svog druga, Aleksandra Šarca, koji je ubijen u Tržnom centru Ušće.

Aleksandar Šarac
Aleksandar Šaracfoto: Nemanja Nikolić, Privatna arhiva

Prema navodima optužnice, Kačarević je za odavanje kretanja i lokacija na kojima se sastaje sa Šarcem, dobio 6.000 evra. Na suđenju, tokom iznošenja odbrane, on je negirao krivicu.

Pred sudom je danas izjavio i da je u stanu u kom je policija pronašla i "rolex" satove, živeo sa suprugom i njihovim detetom.

- Tu mi borave žena, dete i ja, ali nisam se prijavio na toj adresi. To je iznajmljeni stan. Jedan "rolex" je ženin, imala ga je kada je stupila u brak sa mnom, drugi je moj, poklonila mi ga je majka kada sam izašao iz Sremske Mitrovice, a ostali su porodični satovi - izjasnio se optuženi Kačarević.

Na pitanje sudije, da li mu je nešto poznato o pismu pronađenom u drugom stanu, a koje je za Viktora Kačarevića poslao Dario Đorđević, Kačarević je rekao da je to stan njegove sestre "s kojom nije u najboljim odnosima".

- Moja sestra se zabavljala sa njim, a Viktor je njen sin, znam da je Dario voleo to dete - odgovoario je on.

Inače, i Dario Đorđević, zvani Dekster, obuhvaćen je optužnicom ali se njemu sudi u odsustvu pošto je u pritvoru u Austriji.

U sudnici je izveden kao dokaz i potvrde o oduzetim predmetnima za ostale optužene, među kojima je i Darko Miletić. Podsetimo, Miletić je ranije rekao da su pare zaplenjene kod njega zapravo novac prikupljen od donacija za gradnju crkve u Jastrebcu.

- To su crkvene pare, davali su donatori, pronađena je i sveska u kojoj sam upisivao ko je koliko davao, imao sam blagoslov - rekao je optuženi.

Bonus video:

02:33

Starlete koje su hapšene zbog veza sa mafijašima i različitih kriminalnih radnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track