MIŠKA UBILI PUCNJEM U POTILJAK DOK MU JE ŽENA BILA U DRUGOM STANJU: Obogatio se "preko noći", na garderobu trošio bogatstvo
Foto: Printscreen/Facebook/Legende devedesetih

MIŠKA UBILI PUCNJEM U POTILJAK DOK MU JE ŽENA BILA U DRUGOM STANJU: Obogatio se "preko noći", na garderobu trošio bogatstvo

Crna Hronika -

Miloš Miško Krstović važio je za žestokog momka u Crnoj Gori, a brutalno je likvidiran pucnjem u potiljak.

Na Instagram nalogu "Legende devedesetih" svojevremeno je objavljena fotografija iz 2001. godine sa njegove verdibe sa Julijom.

Miloš Miško Krstović, Miško Krstović
foto: Printscreen/Instagram/Legende devedesetih

Miško je tog dana došao sa rodbinom po Juliju ispred njene kuće. Izvadio je hekler iz kola, rekao da napokon puca od sreće i uvis ispucao ceo šaržer.

Miloš Miško Krstović je rođen 14. februara 1963. u naselju Ratkovac, opština Orahovac na Kosovu i Metohiji. Dok je još bio dete, preselio se sa roditeljima u Podgoricu. Bili su siromašni i teško su živeli.

Miško sa 16 godina odlazi u Evropu kao i mnogi drugi mladi momci tog vremena. Vratio se kao bogat, moćan i uticajan čovek. Mnogo je trošio na skupu firmiranu garderobu. Bio je poznat kao neko ko se najbolje oblači i vozi najluksuznije automobile i najbrže motore.

Poznata je priča kako je jednom u Cirihu tražio da se zatvori butik da na miru razgleda i na kraju je kupio garderobu u vrednosti od 100.000 maraka.

Voleo je da sedi u kafani i uživa sa prijateljima, mada nije voleo alkohol i nije pušio. Družio se sa Bajom Sekulićem, Damirom Mandićem, Samirom Usenagićem...

Nikada nije otkriveno ko ga je 13. aprila 2001. u centru grada ubio s leđa pucnjem u potiljak. Njegova žena Julija je u to vreme bila u drugom stanju. Rodila je dečaka i dala mu ime po ocu.

Kurir.rs/Espreso

Preneo: R.J.

Bonus video:

00:17

PUCNJAVA U PETROVCU NA MLAVI: Na parkingu upucan poznati advokat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track