"KO ĆE DA PLATI PIVO DA MU KAŽEM ISTINU?!" Komšije osumnjičenog za ubistvo Danke tvrde da njegov otac izgovara skandalozne reči
Foto: Nemanja Nikolić

"KO ĆE DA PLATI PIVO DA MU KAŽEM ISTINU?!" Komšije osumnjičenog za ubistvo Danke tvrde da njegov otac izgovara skandalozne reči

Crna Hronika -

Dušan Janković, otac osumnjičenog Srđana Jankovića za ubistvo male Danke Ilić iskoristio je pravo da u VJT u Zaječaru pred tužiocem ne iznese svoj iskaz o slučaju ubistva Danke Ilić u kome je drugoosumnjičeni njegov sin Srđan.

On je kao i majka Dejana Dragijevića Svetlana juče odbio da daje izjavu u tužilaštvu.

Inače iz sela Luka kod Bora odakle je Srđan Janković u VJT svedočili su i poznanici i komšije, ali i kolege Jankovića i Dragijevića. U selu još neće da se izjasne meštani šta zapravo misle o ovom mistetioznom slučaju, ubistvu nedužnog deteta.

Poneki se usude da kažu za Srđana da ukoliko je stvarno učinio ovako nešto treba da robija do kraja života, dok drugi misle da, dok se dete ne pronađe ne može niko da se okrivi.

- Srđanov otac Dušan i dalje misli da je reč o nameštljki i da njegov sin nije kriv - kaže jedna meštanka i doodaje:

- Normalno se ponaša, dolazi u bastu, svakog dana, bere travu za stoku, ali i sedi ispred seoske kafane i ispija pivo. Kao da se ne radi o malom detetu o kome roditelji ništa ne znaju. Kako je nastradalo i gde mu je telo - objašnjava komšinica.

Prema njenim rečima Dušan se ponekad i našali.

- Pričaju kako dođe i kaže: "Ko će da plati pivo da mu kažem istinu?! Njemu je do šale, a sina će da zaboravi i kako izgleda - kaže jedna starija starija žena iz Luke i napominje da je ovo bacilo ljagu na celo selo.

Bonus video:

03:35

GARANTUJEM 1.300 ODSTO DA NIJE UBIO DANKU! Šokantno svedočenje majke osumnjičenog: Kad je došla policija, MOŽDA JE BILO I SMEŠNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track