20 NJIH GA JE TUKLO, ISEČEN JE PO LICU I KRVARILO MU JE OKO: Sestra apeluje nakon što su joj prebili brata TRAGA SE ZA SILEDŽIJAMA
Foto: Petar Aleksić

užas u novom sadu

20 NJIH GA JE TUKLO, ISEČEN JE PO LICU I KRVARILO MU JE OKO: Sestra apeluje nakon što su joj prebili brata TRAGA SE ZA SILEDŽIJAMA

Crna Hronika -

Novosađanka L.G. na društvenim mrežama objavila je da je grupa muškaraca u ulici Juruja Gagarina u ovom gradu,23. aprila napala i pretukla njenog mlađeg brata koji se, kako kaže, trenutno nalazi u bolnici.

- Sinoć oko 20h grupa muškaraca je napala mog mlađeg brata dok je pričao na telefon kad je krenuo iz Gagrinove ulice. Napali su ga iz čista mira, njih 15 ili 20 - kaže ona objašnjavajući da video objavljuje jer joj treba više informacija o napadačima koji su posle batinjanja pobegli.

Kako je rekla sve je počelo kod jedne veterinarske ambulante, a njen brat je uspeo da se udalji i stigne do drugog objekta niz ulicu.

- Petorica muškaraca ga je sustiglo i oni su ga udarali pesnicama po glavi. Moj brat se sada nalazi u bolnici, ušivali su mu lice jer je rasečeno, na jedno oko za sada ne vidi uopšte jer mu je krv išla iz njega - kaže potresena devojka.

Kako Kurir nezvanično saznaje, napadači još nisu identifikovani iako je, kako kaže Novosađanka na ulici bilo svedoka jer se sve desilo na bulevaru i ljudi su prolazili, ali mu niko nije pomogao.

- Slučaj je prijavljen policiji i istraga je u toku. Za sada niko nije uhapšen, ali policija intenzivno radi na ovom slučaju i na identifikaciji i pronalasku osumnjičenih - kaže izvor Kurira i dodaje da je u toku utvrđivanje stepena povreda mladića koji je zbrinut u bolnici.

Sestra ovog mladića apeluje na sve koji imaju bilo kakve informacije da iste jave novosadskoj policiji ili njoj.

Bonus video:

00:50

Pretučen mladić u Novom Pazaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track