TRUDNU SUPRUGU PRETUKAO ZBOG RUČKA: Jezivo porodično nasilje u Beogradu OSUMNJIČENI SE OVAKO BRANIO
Ilustracija, Foto: Shutterstock

PRVO OSNOVNO JAVNO TUŽIILAŠTVO

TRUDNU SUPRUGU PRETUKAO ZBOG RUČKA: Jezivo porodično nasilje u Beogradu OSUMNJIČENI SE OVAKO BRANIO

Crna Hronika -

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je postupajući po krivičnom prijavi MUP-a, Policijske stanice Palilula protiv E. A. (20) pokrenulo istragu zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici.

Kako se navodi, sumnja se da je E. A. početkom aprila primenio nasilje prema vanbračnoj supruzi (20), na taj način što je nakon rasprave oko ručka udarao rukama u predelu nogu i gluteusa i da je ona tom prilikom zadobila hematome, koji su konstatovani od strane ginekologa akušera u KBC Zvezdara prilikom porođaja oštećene.

Prvo osnovno javno tužilaštvo
Prvo osnovno javno tužilaštvofoto: Nenad Kostić

- Nakon saslušanja osumnjičenog dana 28.04.2024. godine, koji je u prisustvu branioca po službenoj dužnosti izneo odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela koje mu je stavljeno na teret, podnet je predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, imajući u vidu da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi okrivljeni boravkom na slobodi mogao uticati na svedoke koje je potrebno ispitiati u toku postupka i to svedoka oštećenu -vanbračnu suprugu osumnjičenog, kao i druge članove zajedničkog porodočnog domaćinstva. Prvi osnovni sud u Beogradu istog dana doneo je rešenje kojim je u odnosu na osumnjičenog određen pritvor - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka preduzeti sve neophodne dokazne radnji neophodne za utvrđivanje tačnog i potpunog činjeničnog stanja, nakon ćega će doneti odluku o daljem postupanju.

Bonus video:

01:54

OGUGLALI SMO NA PORODIČNO I VRŠNJAČKO NASILJE! Milan Ćulibrk: Na društvenim mrežama nasilnici su najveći frajeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track