PREDAO SE UBICA BIZNISMENA IZ ČAČKA: Dejan se tereti za ubistvo Maria Simovića, u njega SASUO 7 METAKA - overio ga hicem u glavu
Foto: Privatna arhiva

PREDAO SE UBICA BIZNISMENA IZ ČAČKA: Dejan se tereti za ubistvo Maria Simovića, u njega SASUO 7 METAKA - overio ga hicem u glavu

Crna Hronika -

Dejan Popović, koji je osumnjičen za ubistvo Čačanina Maria Simovića (44), predao se policiji u Čačku.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Dejan Popović, koji je osumnjičen da je dana 25.04.2024. godine u Preljini nakon kraće svađe, sa više hitaca iz pištolja usmrtio Simović Maria, večeras je u prisustvu advokata pristupio u prostorije PU Čačak i predao se.

Dejan Popović se, podsetimo, odmah nakon počinjenog zločina dao u bekstvo, a policija je za njim intenzivno tragala.

U Maria ispaljeno 7 metaka

Mario Simović ubijen je u Preljini iz vatrenog oružja, a kako se saznaje, osumnjičeni Dejan mu je ispalio četiri metka u grudi i tri u leđa.

Pre nego se dao u beg, Dejan ga je overio ispalivši mu metak u glavu.

Bili više od poznanika?

Motiv ovog ubistva za sada nije poznat, a pretpostavlja se da su u pitanju raniji neraščišćeni računi dvojice biznismena koju su svojevremeno radili zajedno, a njihovi poznanici navode i da su se sporili oko nekog placa.

Poznanici dvojice muškaraca kažu da su Mario i Dejan bili više od poznanika.

- Bivša žena ubijenog Maria je rođaka osumnjičenom Dejanu, tako da su se njih dvojica dobro poznavala. Za Dejana retko ko ima lošu reč, važi za dobrog čoveka. Izgleda da je Dejan morao da uzme pravdu u svoje ruke, verovatno mu je više dozlogrdilo. Ipak, nije trebalo to da uradi i tako rešava svoje problem, napravio je baš glupost - kaže poznanik žrtve i osumnjičenog za Kurir.

Bonus video:

00:22

Ubistvo u Čačku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track