ČETVORO RANJENIH KOD PODUJEVA: Tri osobe upucane, jedna izbodena nožem
Foto: Youtube Printscreen

ČETVORO RANJENIH KOD PODUJEVA: Tri osobe upucane, jedna izbodena nožem

Crna Hronika -

U selu Lupč u opštini Podujevo danas su oko 16.00 sati vatrenim i hladnim oružjem ranjene četiri osobe, saopštila je policija tzv. Kosova. U saopštenju se navodi da su tri osobe povređena iz vatrenog oružja, dok je jedna osoba povređena od uboda nožem.

"Danas oko 16.00 časova dobili smo informaciju o pucnjavi u selu Lupč u Podujevu. Policija je odmah po dobijanju obaveštenja izašla na lice mesta i preduzela sve potrebne radnje. Na osnovu dosadašnjih podataka u ovom slučaju, tri osobe su povređene vatrenim oružjem, dok je jedna osoba povređena hladnim oružjem (nožem)", rekla je za RTK portparolka tzv, kosovske policije za region Prištine Fljora Ahmeti.

Prema njenim rečima, policijski istražitelji u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju istražne radnje radi potpunog rasvetljavanja slučaja.

Sva četvorica povređenih su trenutno na lečenju u Urgentnom centru Kliničko bolničkog centra Kosova a za sada nema informacija o njihovom zdravstvenom stanju niti o motivima ovog kriminalnog dela.

Bonus video:

01:56

POČELO JE VINOM, NASTAVILO PIVOM I RAKIJOM, A ZAVRŠILO NOŽEM! Šok detalji brutalnog incidenta u Borči u kom je IZBODEN MUŠKARAC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja