"ZLI MONSTRUMI NAM NE DADOŠE DA DUVAMO SVEĆICE ZA TVOJ ROĐENDAN" Oglasio se Dankin otac povodom posebnog dana: "Najmilija naša..."
Foto: Drustvene Mreže, Nemanja Nikolić

banjsko polje

"ZLI MONSTRUMI NAM NE DADOŠE DA DUVAMO SVEĆICE ZA TVOJ ROĐENDAN" Oglasio se Dankin otac povodom posebnog dana: "Najmilija naša..."

Crna Hronika -

Danka Ilić (2) ubijena je, kako se sumnja, 26. marta u Banjskom polju a za njeno ubistvo osumnjičeni su Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50). Devojčica bi danas, 6. maja na Đurđevdan, napunila 2 godine, ali umesto toga i 40 dana posle njenog nestanka policija i dalje traga za telom devojčice!

Povodom njenog rođendana oglasio se njen otac, Miloš Ilić.

- Najmilija naša malena, danas smo trebali da duvamo svećicu za tvoj drugi rođendan ljubavi naša. To nam ne dadoše neki zli monstrumi ti im oprosti, a Bog je veliki i on će da im sudi! Vole te najviše tvoj bata, mama i tata - napisao je Dankin tata i podelio njenu fotografiju.

Danka Ilić
foto: Facebook

Dragijević i Janković uhapšeni su 4. aprila i to nakon što su priznali da su devojčicu udarili automobilom, ugušili, pa se rešili tela.

- Oni su, dok su ispitivani u policiji prvo pali poligraf, a onda u potpunosti priznali delo i ispričali šta se tačno dogodilo sa devojčicom kobnog dana - kaže izvor Kurira iz istrage i objašnjava:

- U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru na saslušanju, Dragijević je detaljno opisao da su on i Janković išli u Banjsko polje službenim vozilom JKP Vodovod čiji su zaposleni, stali kod pojate gde je Dankina majka Ivana tog dana došla sa dvoje dece, i kad su ponovo krenuli, nakon 30ak metara udarili devojčicu.

majka Ivana i otac Miloš
majka Ivana i otac Milošfoto: Kurir.rs

Prema njegovim rečima oni su Danku nakon toga ubacili u zadnji deo automobila, a dete je tada i dalje bilo živo.

- Dragijević je priznao da je on, kad je video da danka diše, dete zadavio i na taj način je ubio. Njeno telo tada su odneli na obližnju deponiju i tamo ostavili, ali su, dva dana kasnije kad su videli da potraga za devojčicom uveliko traje, telo premestili na još uvek nepoznatu lokaciju - kaže naš izvor.

Dragijević i Janković su, inače, i sami učestovali u potrazi za Dankom.

Bonus video:

01:09

Danka Ilić potraga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track