OVO JE IGOR (38) KOJI JE POGINUO U OBRENOVCU! Pre nesreće vreme proveo u prirodi sa porodicom, a sad su svi zavijeni u crno! TUGA!
Foto: Drustvene Mreže

NEUTEŠNI!

OVO JE IGOR (38) KOJI JE POGINUO U OBRENOVCU! Pre nesreće vreme proveo u prirodi sa porodicom, a sad su svi zavijeni u crno! TUGA!

Crna Hronika -

Juče u večernjim satima dogodila se stravična saobraćajna nesreća kod tržnog centra "Big" u Obrenovcu, kada je život, nažalost, izgubio motociklista Igor Nenadović (38) i iza sebe ostavio neutešnu porodicu.

Prizori na obrenovačkom putu bili su stravični, prolaznici su se zaustavljali kako bi videli da li ima preživelih, s obzirom na to što su zatekli na ulici. Policija je, inače, brzo stigla na lice mesta, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt muškarca.

Inače, na društvenim mrežama, prijatelji i porodica nastradalog Nenadovića opraštaju se celo jutro od motocikliste.

- Falićeš dok sam živ, počivaj u miru na nekom lepšem mestu sa anđelima nebeskim - pisalo je u jednoj od objava upućenih ovom mladiću.

A kako se može videti na društvenim mrežama poginulog, samo nekoliko sati pre same nesreće, Nenadović je objavljivao srećne trenutke zabeležene u jučerašnjem danu, kada je vreme proveo sa porodicom i prijateljima u prirodi, ne sluteći opasnost koja ga je sačekala na putu...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja