KRVNIČKI PRETUKLI GENERALA, PA POBEGLI: Tužilaštvo dalo nalog da se nasilnici što pre uhapse!
Foto: Privatna Arhiva

Više javno tužilaštvo u Beogradu!

KRVNIČKI PRETUKLI GENERALA, PA POBEGLI: Tužilaštvo dalo nalog da se nasilnici što pre uhapse!

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Beogradu, kako je potvrđeno za Kurir, dalo je nalog Drugom osnovnom javnom tužilaštvu kako bi u saradnji sa policijom uspeli da se otkriju, a potom i procesuiraju napadači koji su u petak 10. maja nasrnuli na generala u penziji, Vukajla Čađenovića (75), koji je tom prilikom zadobio teške povrede.

- Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu poslat je nalog kako bi u saradnji sa policijom uspeli da otkriju i procesuiraju izvršioce - rečeno je iz Tužilaštva za Kurir.

Vukajlo Čađenović
Vukajlo Čađenovićfoto: Privatna Arhiva

Čađenović je, podsetimo, kako se sumnja pretučen od strane trojice muškaraca, starih oko 40 godina, na autobuskom stajalištu u Beogradu, na raskrsnici Ulica Save Maškovića i Vojvode Stepe, posle čega je ubrzo zbrinut na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA).

- Te večeri, na autobuskom stajalištu bilo je prisutno blizu 20 očevidaca, neko od njih je pozvao policiju čim je video šta se dešava. Čoveka su udarali pesnicama, sve dok nije pao, a onda su pobegli - kaže izvor za Kurir.

Kako smo ranije pisali, jednog od napadača, Čađenović poznaje, međutim, ovo nije jedina neprijatnost koja ga je sačekala te večeri.

- Posle napada koji se dogodio oko 21 čas, napadači su došli u večernjim satima, megde oko 23 časa, do porodične kuće Čađenovića i na ogradnom zidu napisali jezive poruke, sumnja se da i iza ovoga stoje napadači - kaže naš izvor i dodaje da je porodica generala ovo shvatila kao još jednu pretnju koja je nedopustiva!

Bonus video:

00:19

Radnici obezbeđenja pretukli bračni par ispred kazina u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track