"ĆERKA ČUVALA KUĆU DOK JE MAJKA U BANJI JER..." Komšije otkrile detalje zločina u Gandijevoj i zašto je Lela došla u stan u NBG
Foto: Kurir.rs

"ĆERKA ČUVALA KUĆU DOK JE MAJKA U BANJI JER..." Komšije otkrile detalje zločina u Gandijevoj i zašto je Lela došla u stan u NBG

Crna Hronika -

Nikola Lazarević počinio je zločin juče popodne kada je prvobitno došao u stan njegove emotivne partnerke Lele Stojadinović na Novom Beogradu, koju je nakon fizičkog napada ubio a potom presudio sebi.

Žitelji zgrade u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu kažu za Kurir da su šokirani zločinom i da ne mogu da se smire od juče.

- Nesrećnu ženu niko od nas nije poznavao, to je stan njene majke, a ona godinama živi u inostranstvu. Naime, njena majka je otišla pre nekoliko dana u banju i ćerka je došla da čuva taj stan. Naime, one su se plašile da bi čovek koji je u tom stanu živeo pre njih mogao da uđe i oduzme im ga, s obzirom da se godinama sude zbog tog stana - kaže stanarka ove zgrade za Kurir i dodaje da je iz tog razloga ubijena žena došla u taj stan.

- Taj njen emotivni partner kako pričaju došao je juče na vrata. Ona ga je pustila u stan i odatle se prvo čula buka i galama. Svađali su se. Bilo je jako neprijatno, a potom je komšija pozvao sina ubijene žene.

Nikola Lazarević, ubistvo, Gandijeva, Lela Stojanović
foto: Kurir.rs

Kako su nam potom objasnile komšije, sin ubijene je došao, ali je zatekao horor scenu.

- Videli smo ga kako trči iz ulaza, bio je van sebe. Posle smo tek saznali da je taj čovek ubio njegovu majku. Jezivo. Krvi je bilo svuda po zgradi - kažu uplašene komšije i nastavljaju:

Novi Beograd, ubistvo
foto: D. Petrović

- Toliko smo se uplašili i potresli da nismo mogli ni da večeramo. Zaista je strašno što što se dogodilo. Zgrada nam je cela krvava, prali smo stepenice...

Kako su potom dodali, ekipa Hitne pomoći i nekoliko patrola policije došlo je na mesto zločina. Uviđaj je trajao satima, a istraga će utvrditi motiv ovog jezivog ubistva i samoubistva.

Bonus video:

01:12

Muškarac na naplatnoj rampi kod Preševa ranio ženu i izvršio samoubistvo pred policajcima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja