ŠOK TVRDNJE UGLJEŠE GRGURA: Majka osumnjičenog za ubistvo male Danke na snimku bila na samrti, ISKRENO JE GOVORILA! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

ŠOK TVRDNJE UGLJEŠE GRGURA: Majka osumnjičenog za ubistvo male Danke na snimku bila na samrti, ISKRENO JE GOVORILA! (VIDEO)

Crna Hronika -

Majka Dejana Dragijevića (50), osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, Svetlana Dragijević preminula je juče u selu Zlot.

Podsetimo, Svetlana je nedavno za Kurir ispričala da je od dana hapšenja sinova i supruga u lošijem zdravstvenom stanju, koje se naglo pogoršalo posle sahrane drugog sina. Takođe je tada govorila da ne veruje da je njen sin kriv sa ubistvo devojčice, kao što se sumnjalo.

05:04

ŠOK TVRDNJE UGLJEŠE GRGURA: Majka osumnjičenog za ubistvo male Danke na snimku bila na samrti, ISKRENO JE GOVORILA!

Uglješa Grgur, narodni poslanik, je nakon pogledanog snimka u emisiji "Ni pet ni šest" izneo tvrdnje o tome da je majke osumnjičenog u tom trenutku bila na samrti i da je zbog toga iskreno govorila.

- Mnogi nisu hteli da priznaju, ali ovde na snimku smo videli ženu na samrti. Koja sama izgovara reči, imam pritisak 180 sa 100. Daje izjavu da nije njen sin kriv. Pre se gledalo, kada je neko na samrti, kada neko dođe izboden i ostalo, iskaz takve osobe se uvek smatra o verodostojnim. Jer osobe u takvim situacijama nikada ne lažu. Ovde vidimo upravo takvu ženu, koja je na samrti, bolesna, koja je iskreno odgovarala. Platila je glavom, umrla je od tuge. Jedan sin joj je osumnjičen za ubistvo, drugi je osumnjičen za saučestvovanje i preminuo. Teško da bi neko mogao da se nosi sa tim - rekao je Grgur.

Uglješa Grgur
foto: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:50

Kuća i put na kojem je nestala Danka Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track