SAHRANI MAJKE PRISUSTVOVAO I OSUMNJIČENI ZA DANKINO UBISTVO? Dejan Dragijević sa ocem bio na groblju u Zlotu, meštani ga videli?
Foto: Nenad Kostić

kurir saznaje

SAHRANI MAJKE PRISUSTVOVAO I OSUMNJIČENI ZA DANKINO UBISTVO? Dejan Dragijević sa ocem bio na groblju u Zlotu, meštani ga videli?

Crna Hronika -

Svetlana Dragijević iz Zlota, majka osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić, sahranjena je danas, a kako su za Kurir rekli oni koji su prisustvovali sahrani, pored njenog muža Radoslava iz pritvora je doveden i sin Dejan.

- Obojica su dovedena maricom i vraćeni su odmah posle sahrane. Stajali su sa lisicama na rukama dok su policajci sve vreme bili uz njih - kaže izvor Kurira.

Svetlana Dragijević, selo Zlot, Danka Ilić
foto: Nenad Kostić

Dopis sa zahtevom je podnela i Dejanova advokatica, što je naknadno odobreno, te je i on doveden da isprati majku na večni počinak.

Svetlana je, da podsetimo, preminula u sredu dok je bila kod komšija.

- Njoj je iznenada pozlilo i ona je preminula. Svetlana je od 4. aprila živela sama, pošto je policija uhapsila njenog sina Dejana Dragijevića (50), zbog sumnje da je ubio Danku Ilić. Dva dana kasnije, policija je uhapsila i njenog muža Radoslava, ali i mlađeg sina Dalibora - kaže izvor i podseća da je Dalibor Dragijević umro u pritvoru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track