GROBAR OTKRIO SVE O SAHRANI U ZLOTU: Policajci nam rekli da NE SMEMO da pričao sa Dejanom i Radoslavom, uradili smo samo OVO
Foto: Nenad Kostić, Kurir Televizija

selo zlot

GROBAR OTKRIO SVE O SAHRANI U ZLOTU: Policajci nam rekli da NE SMEMO da pričao sa Dejanom i Radoslavom, uradili smo samo OVO

Crna Hronika -

Osumnjičeni Dejan (50) i Radoslav Dragijević (73) bili su danas na sahrani svojoj majci, odnosno supruzi, Svetlani Dragijević (69) na zlotskom groblju, a zadržali su se svega pet minuta gde su samo zapalili po sveću.

Za Kurir je posle sahrane rođak porodice Dragijević rekao da je njima bilo zabranjeno da komuniciraju sa Dejanom i Radoslavom, te da nisu ni imali vremena da ih pitaju bilo šta, a kako kaže, ne znaju ni šta bi ih uopšte pitali posle svega što se dogodilo.

O tome kako je izgledala sahrana na kojoj su bila dvojica pritvorenika govorio je i grobar.

01:05

Rođak porodice Dragijević

- Radoslav i Dejan su bili na sahrani, dovezli su ih zajedno u jednoj marici. Oni su bili okruženi policajcima sve vreme, sa lisicama na rukama, međusobno nisu komunicirali, a ni sam nama. Rečeno nam je da ne smemo da pričamo sa njima, a tako su policajci upozorili i ostalu rodbinu i prijatelje koju su bili na sahrani - kaže za Kurir grobar i dodaje:

- Ni njih dvojica međusobno nisu smeli da pričaju. Zapalio sam im po sveću, stavili su je u zemlji, a potom su ih pokupili i odveli. Vrlo kratko su bili na groblju, pre toga su bili u crkvi. Stavili su ih maricu i vratili u zatvor.

Kako je potom rekao naš sagovornik, on je i rođak Dragijevića.

- Nisu dobro izgledali, pa kako može da izgleda čovek u zatvoru - rekao je grobar koji je video Dejana i Radoslava Dragijevića.

Radoslav, Svetlana i Dejan Dragijević
Radoslav, Svetlana i Dejan Dragijevićfoto: Kurir Televizija, Nemanja Nikolić

Inače, da podsetimo, Dejan je po sopstvenom priznanju u nadležnom tužilaštvu, rekao da je tog kobnog 26.marta na Banjskom putu dok je bio na terenskom radu sa kolegom Srđanom Jankovićem (50) iz sela Luka, prvo udario kolima devojčicu Danku Ilić (2), a potom je stavio u "fijat pandu" i zadavio kada se probudila. Njeno telo je, kako je tada ispričao, bacio na obližnju deponiju, da bi potom, tačnije dva dana kasnije, uz pomoć oca Radoslava i mlađeg brata Dalibora (40) njeno telo prebacio na za sada nepoznati lokaciju.

Dalibor Dragijević preminuo je u PS Bor 7. maja, samo dva dana nakon hapšenja. Njegova majka Svetlana preminula je 40 dana nakon sina Dalibora i danas je sahranjena pored njega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track