"RAZUMITE NAS" Komšinica kod koje je preminula majka osumnjičenog za Dankino ubistvo priča za Kurir OVO SU JOJ BILE POSLEDNJE REČI
Foto: Nenad Kostić

"RAZUMITE NAS" Komšinica kod koje je preminula majka osumnjičenog za Dankino ubistvo priča za Kurir OVO SU JOJ BILE POSLEDNJE REČI

Crna Hronika -

Svetlana Dragijević (69) koja je danas sahranjena na zlotskom groblju pored svog sina Dalibora (40), preminula je pre dva dana nakon što joj je iznenada pozlilo dok je bila u poseti svojim komšijama - porodici Todorović.

Svetlana je tog kobnog dana, 15.maja otišla u posetu komšijama koji su udaljeni nekoliko kuća od njene.

1 / 8 Foto: Nenad Kostić

- Ovo što se dogodilo nije nimalo lako. Morate da nas razumete, ženi je pozlilo u kući dok je bila kod nas u poseti. To su zaista strašne stvari - kaže za Kurir članica porodice Todorović koju smo zatekli kako i rukama drži dve velike sveće, verovatno spremajući se za sahranu:

- Sve što se dogodilo toj porodici je na kraju tužno. Jedna kuća se ugasila.

Inače, članicu porodice Todorović zatekli smo kako izlazi iz svog automobila ispred svoje porodične kuće. Vidno neraspoložena i neutešna uspela je da kaže nekoliko rečenica, a potom se onako u crnini zahvalila na razgovoru u ušla u porodični dom.

Svetlana Dragijević, selo Zlot, Danka Ilić
foto: Nenad Kostić

Kako smo ranije pisali, Svetlana je komšijama navodno, pre nego što se srušila samo uspela da izusti rečenicu: "Dajte mi malo vode, nije mi dobro."

Uznemirene komšije pozvale su Hitnu pomoć koja je ubrzo došla kod njih, ali su nažalost i pored svih napora lekara samo mogli da konstatuju smrt žene.

- Bila je i policija, radili su i uviđaj jer je žena umrla u kući, a potom su njeno telo prevezli na obdukciju - rekle su ranije komšije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja