"BORIĆEMO SE ZAJEDNO PROTIV KRIMINALA" Ministar Dačić obišao pripadnike Policijske uprave za grad Beograd (FOTO)
Foto: MUP

mup

"BORIĆEMO SE ZAJEDNO PROTIV KRIMINALA" Ministar Dačić obišao pripadnike Policijske uprave za grad Beograd (FOTO)

Crna Hronika -

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obišao je danas pripadnike Policijske uprave za grad Beograd, koja je, kako je rekao, jedna od najvažnijih karika u radu Ministarstva unutrašnjih poslova i policije Srbije.

Ivica Dačić
Ivica Dačićfoto: MUP

- Veoma je bitno da uložimo maksimalan napor da se nastavi trend smanjivanja ukupnog broja krivičnih dela, ali i taj trend da se potpuno rasvetle najteža krivična dela, što je bio slučaj u dosadašnjem periodu - istakao je ministar Dačić.

Ministar Dačić je izjavio da će u narednom periodu biti dodatno poboljšani uslovi za izdavanje ličnih dokumenata kako bi građani bez većih gužvi ostvarili svoja prava. Takođe, ministar je istakao da je cilj da se policija što više približi građanima, kao i da postiže još zapaženije rezultate u borbi protiv kriminala i očuvanju bezbednosti i sigurnosti građana.

Ivica Dačić
Ivica Dačićfoto: MUP

- U narednom periodu ćemo zajedno raditi, sa svim drugim segmentima Ministarstva unutrašnjih poslova, da se te pozitivne tendencije koje postoje još više unaprede i da to rezultira ne samo statistikom koja je dobra, nego da rezultira i uverenjem građana da građani poštuju policiju, ali i da policija poštuje građane - naglasio je ministar Dačić.

Bonus video:

10:54

Intervju Ivice Dačić za Kurir televiziju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track