SUPRUGE BELIVUKA I MILJKOVIĆA STIGLE U SPECIJALNI SUD: Bojana vidno neraspoložena, nastavlja se suđenje klanu za pranje para FOTO
Foto: Petar Aleksić

SUPRUGE BELIVUKA I MILJKOVIĆA STIGLE U SPECIJALNI SUD: Bojana vidno neraspoložena, nastavlja se suđenje klanu za pranje para FOTO

Crna Hronika -

Suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću, njihovim suprugama Bojani Belivuk i Tanji Miljković, kao i Filipu Ivanovskom i njegovoj supruzi Mariji Ivanovski kojima se sudi za pranje novca zarađenog od kriminala, trebalo bi da se nastavi danas pred Specijalnim sudom u Beogradu!

Veljko Belivuk i Marko Miljković dovedeni su iz pritvora, dok su ostali optuženi u sud u Ustaničkoj došli sa slobode.

1 / 9 Foto: Petar Aleksić

Žena Marka Miljkovića, Tanja Miljković, stigla je u Specijalni sud u bež kompletu i na visokim potpeticama. Dok je supruga drugog vođe ozloglašenog klana Bojana Belivuk došla je u ravnoj obući, košulji i farmerkama, a obukla je i crnu kraću jaknu. Bila je i vidno neraspoložena. Filip Ivanovski došao je zajedno sa suprugom Marijom.

Tužilaštvo ih, podsetimo, tereti da su prljav novac zarađen od kriminala ulagali u legalne tokove kupovinom stanova, kuća, građevinskog materijala, placeva, automobila i satova. Optužnicom je inače obuhvaćena i Belivukova tašta, Snežana Đorđević, koja se na prošlom suđenju održanom početkom aprila nije pojavila.

- Optuženi su tokom pripremnog ročišta kratko izjavili da nisu krivi, i to ročište je bilo zatvoreno za javnost. Za danas je zakazan nastavak suđenja po optužnici Javnog tužilaštva za organizovani kriminal kojom se terete da su prljav novac zarađen od kriminala ulagali u legalne tokove kupovinom stanova, kuća, građevisnkog materijala, placeva, automobila i satova - rekao je izvor Kurira.

Veljko Belivuk i Marko Miljković, s druge strane, terete se u drugom sudskom postupku zbog sumnje da su organizatori kriminalne grupe koja se tereti za sedam ubistava, otmicu, silovanje i trgovinu drogom i oružjem, dok je Ivanovski označen kao pripadnik klana. Ivanovski je, podsetimo, označen kao pripadnik klana.

Bonus video:

00:57

ZBOG BELIVUKA, POLICIJA PREDUZELE EFIKASNE MERE! Spasić povodom masovnih ubistva na ovim prostorima: Ovde će se jedino zadržati

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track