"KAD OSETIM DA KLONEM, ZATVORIM OČI I ODEM U SVET U KOM ĆU TE NAĆI" Reči oca ubijene Ivane kidaju dušu, njen ubica još u bekstvu!
Ivana Krivokapić, Foto: Facebook

tuga ne jenjava!

"KAD OSETIM DA KLONEM, ZATVORIM OČI I ODEM U SVET U KOM ĆU TE NAĆI" Reči oca ubijene Ivane kidaju dušu, njen ubica još u bekstvu!

Crna Hronika -

Dvadesetšestogodišnja Ivana Krivokapić pronađena je mrtva u iznajmljenom stanu na Zvezdari 24. decembra 2022. godine, nakon što su njeno telo pronašla braća koja su otišla da provere da li je sve u redu, s obzirom na to da im se sestra nije javljala na telefon.

Ubrzo je obdukcija obelodanila ono najgore, a to je da je devojka nemilosrdno ubijena, a za ovaj stravični zločin osumnjičen je Jetmir Gočaj koji i dalje izmiče pravdi!

Otac ubijene devojke, Slobodan Krivokapić, redovno na svojim društvenim mrežama podeli sećanje na svoju mezimicu, teško prihvatajući činjenicu da nje više nema.

Ivana Krivokapić
foto: Printskrin/Facebook

- Kada osetim da klonem, kada me sve tuge nađu u jednom danu, tad zatvorim oči i odem u svoj svet. U kojem ću te naći, iz kojeg ne ideš. Često pomislim i poželim da dodirnem nebo, da ti se barem na kratko približim. Golubice moja mila - napisao je neutešni otac.

Kako se sumnja, Ivana je ubijena 2 dana pre nego što je pronađena, a obdukcijom je utvrđeno da je devojka ugušena.

- Ubica joj je rukom zapušio nos i usta i na taj način onemogućio disanje. Za ovaj zločin osumnjičen je Jetmir Gočaj koji se od dana kada je za njim raspisana poternica nalazi u bekstvu. U pitanju je državljanin Crne Gore, inače osoba kojoj je Ivana verovala i koga je pustila u stan kao prijatelja, a prema postojećim informacijama njih dvoje su oboje voleli planinu i planinarenje i tako su se i upoznali - podseća izvor Kurira.

Kako je Kurir i ranije pisao, DNK Jetmira Gočaja pronađen je na mestu zločina, nakon čega je utvrđeno da se radi o zločinu iz strasti. Ivanina porodica ipak još uvek čeka da pravda bude zadovoljena i da njen ubica bude pronađen. Gočaj je, podsetimo, na svom profilu objavljivao zajedničke fotografije, kada je i pisao koliko mu je teško zbog Ivanine smrti, što je i probudilo sumnju, s obzirom na to da niko od Ivanine porodice nije znao za njega.

Bonus video:

03:10

Slučaj ubistva Ivane Krivokapić i dalje čeka tačku na istrazi - ubicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track