OVO JE MAJKA KOJA JE POGINULA KOD NOVOG BEČEJA: Bahati vozač "MERCEDESA" naleteo na Moniku i njeno 2 dece dok su bili na BICIKLIMA
Foto: Društvene Mreže

OVO JE MAJKA KOJA JE POGINULA KOD NOVOG BEČEJA: Bahati vozač "MERCEDESA" naleteo na Moniku i njeno 2 dece dok su bili na BICIKLIMA

Crna Hronika -

Monika Isakov (36) iz Novog Bečeja poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila kada je sa svojom decom vozila bicikl na lokalnom putu Novi Bečej-Kumane, saznaje Kurir.

Naime, do nesreće je došlo sinoć oko 21 sat kada je na osvetljenu kolonu biciklista automobilom marke "mercedes" naleteo M. M. (42) koji najverovatnije, usled neprilagođene brzine nije uspeo da se zaustavi. Nakon što je pokosio majku i decu, Monika je od zadobijenih povreda preminula po prijemu u bolnicu, dok je njena ćerka (11) teško povređena. Pukom srećom Monikin sin (13) prošao je bez povreda.

poginula monika isakov iz novog bečeja
poginula monika isakov iz novog bečejafoto: Društvene mreže

- Monika je sa decom vozila bicikl, što je uvek redovno radila. Ništa nije naslućivalo da će se sinoć dogoditi nesreća. Monika je zajedno sa svojim suprugom jako vodila računa o deci i njihovoj bezbednosti, pa je tako bilo i sinoć. Bicikle su bile osvetljene, a išli su i ispravnom kolovoznom trakom - navodi naš izvor i dodaje da vozač "mercedesa" nije mogao da izbegne bicikliste jer ih navodno, od brzine nije video.

- Kada ih je uočio već je bilo kasno. Sve se odigralo u sekundi, a sada su deca ostala bez majke. Neutešna je cela porodica.

neseća kog novog bečeja
neseća kog novog bečejafoto: Instagram 192.rs printscreen

Na društvenim mrežama Monikin suprug, ali i sin koji je bio sa njom u trenutku nesreće objavili su crne fotografije u znak žalosti za gubitkom koji su pretrpeli.

- Saučešće porodici. Monika je bila jedna divna žena, jako nam je žao što vam se ovo dogodilo. Budite jaki u ovom neizdrživom bolu - piše između ostalog u komentarima koji su im ostavljali članovi porodice, rođaci, prijatelji i poznanici.

Inače, Monika je na svom profilu na Fejsbuku često objavljivala porodične fotografije na kojima je nasmejano pozirala. Slike putovanja i izleta takođe, je često delila svojim pratiocima.

poginula monika isakov
poginula monika isakovfoto: Društvene mreže

Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Bečeju, a osumnjičenom M. M. na teret se stavlja da je izvršio teško delo protiv bezbednosti u saobraćaju. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu.

Meštani sela Kumane kod Novog Bečeja, odakle je osumnjičeni M. M., kako smo ranije pisali, detaljno su nam objasnili kako je došlo do nesreće. Takođe, između ostalog naveli su i kako se osumnjičeni ponašao nakon što je video da je izazvao nesreću.

Bonus video:

00:18

UHAPŠEN BAHATI VOZAČ U NOVOM SADU! Jedna devojka povređena kada je auto uleteo u baštu kafića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track