"PRERANO SI OTIŠAO" Ovo je Ivan koji je poginuo kod Uba! Inženjer se vraćao sa posla i stradao, četvore dece ostalo bez oca (FOTO)
Foto: Drustvene Mreže

teška nesreća

"PRERANO SI OTIŠAO" Ovo je Ivan koji je poginuo kod Uba! Inženjer se vraćao sa posla i stradao, četvore dece ostalo bez oca (FOTO)

Crna Hronika -

Ivan Ivković (37) iz sela Rubribreza kod Lajkovca poginuo je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila posle 22 časa u selu Kalenić kod Uba.

Naime, kako Kurir saznaje, Ivan se sinoć vraćao sa posla iz druge smene, kada je kolima sleteo sa puta i prevrnuo se, a ekipa Hitne pomoći je mogla samo da konstatuje smrt.

Ivan Ivković
foto: Drustvene Mreže

Ivan je inače živeo sa suprugom i četvoro maloletne dece, a na društvenim mrežama uveliko se njegovi prijatelji opraštaju od stradalog čoveka.

- Volim te, brate moj... Prerano si otišao, druže - ređali su se komentari upućeni stradalom muškarcu.

Meštani sela gde sa porodicom živi poginuli Ivan su u šoku, kako kažu, još uvek ne mogu da veruju šta se dogodilo.

- Strašno, velika tuga, to je mlad čovek. Žena i četvoro dece ostali su bez Ivana, velika tragedija, cela porodica je u šoku. On se, kako smo čuli, vraćao sa posla iz druge smene, a radio je kao inženjer, ko zna šta se tu dogodilo, verovatno je uticao i umor posle smene i loše osvetljenje na putu - rekla je jedna meštanka za Kurir.

Podsećanja radi, nesreća se dogodila oko 22.30 sati kada je automobil valjevskih tablica sleteo s puta i prevrnuo se na krov.

- Automobil se kretao putem iz pravca Stepojevca ka mestu Brgule i dolaskom u mesto Kalenić izgubio je kontorlu nad vozilom, sleteo s puta s desne strane i prevrnuo se. Nažalost, mladiću za volanom nije bilo spasa - kaže naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track