PRIZNAJEM, SAHRANIO SAM GA U KUĆI, UMRO JE PRIRODNO Evo šta je sin koji je zakopao oca u Zemunu rekao tužiocu DOŠAO SA ADVOKATIMA
Kuća u kojoj su pronađeni ostaci, Foto: Kurir

treće osnovno javno tužilaštvo

PRIZNAJEM, SAHRANIO SAM GA U KUĆI, UMRO JE PRIRODNO Evo šta je sin koji je zakopao oca u Zemunu rekao tužiocu DOŠAO SA ADVOKATIMA

Crna Hronika -

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je danas, u njihove prostorije, bez prethodnog poziva, pristupio D.D. (53), zajedno sa dva branioca kako bi prijavio da je tokom 2016. godine sam sahranio njegovog oca u kući koji je umro prirodnom smrću i da nikome nije prijavio njegovu smrt.

- D. D. je naveo i da je zbog te činjenice, da nikome nije prijavio smrt oca, bio u mogućnosti da sve vreme podiže penziju oca, za koje podizanje je imao ovlašćenje od ranije - saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Okrivljeni je, kako se navodi, saslušan od strane dežurnog javnog tužioca zbog krivičnog dela prevara i u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je javni tužilac u saradnji sa policijskim službenicima UKP i drugim nadležnim službama obavio uvidjaj lica mesta.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će, kako se navodi, preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti u cilju prikupljanja dokaza o postojanju krivičnog dela.

Podsetimo, deo istrage koji se odnosi na delove tela pronađene zakopane u kući, preuzelo je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naložilo da se ostaci ekshumiraju, kao i da se obave obdukcija i toksikologija.

Bonus video:

00:23

Oca zakopao u sobi kuće u Zemun! Kosti bile ispod betonske ploče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja