"KRVAVA POBEGLA NAKON ZLOČINA" Kurir saznaje nove jezive detalje ubistva nakon svađe kod Sjenice: Snaja nožem izbola svekrvu
Foto: Ilustracija, Dado Đilas

užasan zločin

"KRVAVA POBEGLA NAKON ZLOČINA" Kurir saznaje nove jezive detalje ubistva nakon svađe kod Sjenice: Snaja nožem izbola svekrvu

Crna Hronika -

Žena (66) iz sela kod Sjenice ubijena je jutros nakon svađe sa snajkom koja se razvodila od njenog sina, saznaje Kurir.

Zločin se dogodio jutros nešto pre 8 sati u porodičnom domu.

- Porodica već neko vreme ima problema,. Naime, sin ubijene i njena snaja su u procesu razvoda. Međutim, sumnja se da je sada svađa snaje i svekrve eskalirala. Nakon žučne svađe snaja je dograbila kuhinjski nož i navodno, nekoliko puta izbola sverkvu u porodičnoj kući - kaže naš izvor i dodaje:

- Nesrećna žena pokušala je da se odbrani, ali u tome nije uspela. Od zadobijenih povreda je preminula.

Kako dalje navodi naš izvor, nakon zločina osumnjičena snaja je pobegla.

- Kada je videla šta je uradila, snaja je onako krvava pobegla iz kuće. Krila se u okolini, pešačila je, misleći da će uspeti da se izvuče nakon ubistva. Međutim, brzom i efikasnom akcijom lokalne policije ona je identifikovana, a potom uhapšena - navodi dobro obavešten izvor Kurira.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog porodičnog ubistva nadomak Sjenice. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušana u nadležnom tužilaštvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track