NJU JE UBILA SNAJA POSLE ŽESTOKE SVAĐE! Ovo je žena izbodena kod Sjenice: Evo šta je razlog krvavog sukoba (FOTO)
Foto: Sandžak Danas, Nenad Kostić, Ilustracija

ubistvo kod SJENICE

NJU JE UBILA SNAJA POSLE ŽESTOKE SVAĐE! Ovo je žena izbodena kod Sjenice: Evo šta je razlog krvavog sukoba (FOTO)

Crna Hronika -

Bajra Lakota (66) iz sela nadomak Sjenice, ubijena je sinoć nakon svađe sa snajom L. A. A. (39) koja je, kako se sumnja, izbola nožem, a potom krvava pobegla u jedan hotel u Užicama gde je ubrzo uhapšena.

Kako smo ranije pisali, osumnjičena je lišena slobode sinoć u jednom hotelu u blizini autobuske stanice. Svađa između snaje i svekrve kulminirala je navodno, nakon što je osumnjičena krivila žrtvu da je ona uzrok razvoda njenog sina i nje.

ubijena žena bajra lakota
ubijena žena bajra lakotafoto: Sandžak Danas

- Osumnjičena L. A. A. je sinoć nakon svađe dograbila nož i izbola svoju svekrvu Bajru u porodičnoj kući. Nesrećna žena imala je nekoliko ubodnih rana po celom telu. Krvi je bilo na sve strane. Bajra je ležala u lokvi krvi, a njena pomahnitala snaja onako krvava izletela je iz kuće - navodi naš izvor i dodaje:

- Bajra je u međuvremenu podlegla teškim povredama koje je zadobila od snaje. L. A. A. je pobegla u nepoznatom pravcu, a brzom i efikasnom akcijom policije osumnjičena je uhapšena u užičkom hotelu.

Istraga je u toku i nju vodi Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru koje će utvrditi sve detalja jezivog zločina. Inače, kako smo izveštavali, osumnjičena je nakon razlaza od supruga, otišla da živi u Bosnu i Hercegovinu.

- Osumnjičena je u Srbiju došla nekoliko dana pre zločina sa jednom ženskom osobom - podseća izvor.

(Sandžak danas)

Bonus video:

00:21

UŽAS U MIRIJEVU: Žena kuhinjskim nožem izbola muža

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track