OVO JE JOŽEF, OSUMNJIČEN DA JE ZVERSKI LOPATOM UBIO OCA PRE 3 GODINE Otkriven jezivi zločin u Subotici, koji LEDI KRV U ŽILAMA
Foto: Privatna Arhiva

OVO JE JOŽEF, OSUMNJIČEN DA JE ZVERSKI LOPATOM UBIO OCA PRE 3 GODINE Otkriven jezivi zločin u Subotici, koji LEDI KRV U ŽILAMA

Crna Hronika -

Jožef Mičik (37) iz Subotice uhapšen je sinoć zbog sumnje da je pre tri godine zverski ubio svog oca nakon žučne svađe i to lopatom, saznaje Kurir.

Pa da podsetimo, MUP je saopštio sinoć da je po naredbi Višeg suda u Subotici izvršila pretres kuće i drugih prostorija, a u pomoćnoj kući je pronađeno telo za koje se sumnja da je njegov otac.

osumnjičeni za ubistvo u subotici
osumnjičeni za ubistvo u suboticifoto: Privatna Arhiva

- Ubijeni muškarac bio je primalac socijalne pomoći i tri godine nije došao da preuzme novac, što je bilo i više nego zabrinjavajuće - navodi izvor i dodaje da je ubijeni pre tri godine nestao i da niko ništa nije znao o njemu.

- Svi su sumnjali da se nešto dešava, ali niko nije bio siguran u to dok drugi sin ubijenog nije počeo da istražuje i sumnja da se ipak nešto loše desilo. Osumnjičeni je živeo u kući sa telom svog oca.

Osumnjičeni je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici, gde će biti saslušan.

Bonus video:

04:58

NE VERUJEM DA ĆE ALEKSI SUDITI ZA UBISTVO IZ MILOSRĐA Advokat otkrio u kojim slučajevima je ovo moguće: IPAK JE UBIO TROJE LJUDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track